Lappeenrannan Amarillo

Uusi Lappeenrannan Amarillo avasi ovensa kävijöile huhtikuussa 2015.

Kiinteistön omistajalla oli uuden ravintolan rakennusvaiheessa toivomuksena, että ravintolan kanavistossa vältyttäisiin turhilta nuohouksilta. Toiveena oli myös, että kiinteistössä voitaisiin jatkossa hyödyntää myös lämmöntalteenottoa keittiön poistoilmanvaihdossa. Keittiötilaan valittiinkin Climeconin CleanMaster®-huuvat, joiden avulla voidaan kasvattaa merkittävästi kiinteistön energiatehokkuutta.

Teknologian ansiosta poistoilmakanavistoon ei enää kulkeudu ruuanlaitossa syntyvää rasvaa, mikä mahdollistaa lämmöntalteenoton hyödyntämisen kiinteistön ilmanvaihdossa.

Keittiöön valittiin myös DINO-T -tuloilmalaitteet tyylikkään mustana, jolla saadaan keittiön persoonalliseen yleisilmeeseen lisää väriä.

Myös Climeconin tyylikkäät mustaksi maalatut NOT- ja OLE-tuloilmahajottaja, sekä EKO-säleiköt valittiin uuden ravintolan ruokailutilaan.

Lappeenrannan Amarillon ilmanvaihdon suunnittelusta vastasi Joni Kakko LVI-insinööritoimisto K Kakko Ky:stä.




 
  • referenssikuvat/Amarillo/amarillo5
  • referenssikuvat/Amarillo/amarillo4
  • referenssikuvat/Amarillo/amarillo3
  • referenssikuvat/Amarillo/amarillo7
  • referenssikuvat/Amarillo/amarillo2
  • referenssikuvat/Amarillo/amarillo8
  • referenssikuvat/Amarillo/amarillo9
 
 
 
./modulo1704/