Vuoreksen koulukeskus

Vuoreksen koulukeskuksessa opiskelee päivittäin 1200 oppilasta sekä 160 päiväkotilasta. Opiskelijoiden suuresta määrästä johtuen, koulukeskuksen ilmanvaihdon suunnittelussa on keskitytty erityisesti sisäilmaolosuhteiden hallintaan.

Vuoreksen koulukeskuksen luokkahuoneisiin valittiin Climeconin erityisesti luokkahuoneiden ilmanvaihtoon suunnitellut ROL-suutinkanavat sekä matalarakenteiset OTSO- ja KONTIO -ilmanvaihtokatokset.

Tasaisen ilmanjaon sekä hyvän sekoitussuhteen varmistamiseksi luokkahuoneisiin valittiin ROL-suutinkanavat, joita on käytetty useissa koulurakennuksissa jo yli 20 vuoden ajan.  ROL-suutinkanava saikin Vuoreksen koulukeskuksen LVI-urakoitsija Jussi Kaihlaselta (Kaihlaset Oy) ja LVI-suunnittelija Erno Haapiolta (Granlund Oy) erityisesti kiitosta sen helposta asennettavuudesta. Myös koulun henkilökunnalta saatiin positiivista palautetta luokkahuoneiden tasaisesta ilmanjaosta.

Vuoreksen koulukeskuksen katolle valittiin arkkitehdin toiveesta Climeconin matalarakenteiset OTSO- ja KONTIO -ilmanvaihtokatokset.

 
  • osiot/referenssit/Vuoreksen-koulukeskus-ulkokuva-IMG_9699
  • referenssikuvat/vuoreksenkoulukeskus/ROL-katossa
  • referenssikuvat/vuoreksenkoulukeskus/Luokkahuone-IMG_9713
  • referenssikuvat/vuoreksenkoulukeskus/ROL-lhikuva-IMG_9750
  • referenssikuvat/vuoreksenkoulukeskus/Kirjasto-ROL-IMG_9803
  • referenssikuvat/vuoreksenkoulukeskus/IMG_9768
  • referenssikuvat/vuoreksenkoulukeskus/IMG_9736
  • referenssikuvat/vuoreksenkoulukeskus/Katos-ulkokuva-IMG_9785
  • referenssikuvat/vuoreksenkoulukeskus/Katoksia-IMG_9774_rajattu
 
 
 
./modulo1704/