Ammattikeittiön ilmanvaihto

Climeconin huuvat ja ilmastointikatokset vastaavat vaativimpienkin ammattikeittiöiden tarpeisiin.

Ilmanvaihtoratkaisut ammattikeittiöihin

Climeconin ilmanvaihtoratkaisut on suunniteltu vastaamaan erilaisten ammattikeittiöiden tarpeisiin. Mallistomme on muunneltavissa eri kokoisiin tiloihin, minkä ansiosta keittiön uudelleenjärjestely on tilamuutosten yhteydessä helppoa ja vaivatonta.

Uusi Plug and Play -asennus tulossa!

Uudistettavien CleanMaster®-huuvien ohjaus tapahtuu huuvan etuosaan integroidun käyttöpaneelin avulla. Erillistä ohjausyksikköä ei enää tarvita, minkä johdosta huuvien suunnittelu ja asennus on helppoa - Kytke virta ja huuva on käyttövalmis. Kompakti rakenne helpottaa myös uudelleensijoittamista.


Ammattikeittiöiden suunnittelupalvelu >>


CleanMaster®

CleanMaster®-mallisto on suunniteltu vastaamaan vaativimpienkin ammattikeittiöiden odotuksiin hygienian ja energiatehokkuuden osalta - käytettävyyttä unohtamatta!

CleanMaster® Retrofit on olemassa oleviin huuviin suunniteltu UV-puhdistusjärjestelmä, joka tarjoaa CleanMaster® -teknologian edut olemassa oleviin ammattikeittiöihin.

StandardPlus

StandardPlus-mallisto hyödyntää perinteisiä ilmanvaihtoratkaisuja. Se on suunniteltu vastaamaan nykypäivän ammattikeittiöiden vaatimuksia sekä erityisesti helpottamaan keittiöhenkilökunnan päivittäistä työtä.

KÄYTTÖTARKOITUS
Laitoskeittiöt, ravintolat, hotellit, Marine-teollisuus

KÄYTTÖTARKOITUS
Pienet keittiöt, kahvilat, leipomot

KEITTIÖN RASVANTUOTTO
Normaali / suuri

KEITTIÖN RASVANTUOTTO
Normaali / vähäinen


Climeconin laatutakuu

   

Me Climeconilla haluamme antaa laatutakuun ensiluokkaisille tuotteillemme. Uusimpien innovaatioiden ja teknologian ansiosta Climeconin ammattikeittiöiden ilmanvaihtoratkaisut takaavat ammattikeittiöihin toimivan, tehokkaan sekä turvallisen ilmanvaihdon.