Porin Asuntomessuilla upeita Climeconin tuotteilla varustettuja kohteita

Climeconin tyylikkäitä päätelaitteita oli tänäkin vuonna esillä useassa Asuntomessujen kohteessa. Esittelemme nyt kaksi upeaa, tuotteillamme varustettua messutalosuosikkiamme.


Climeconin ilmanvaihtoratkaisut pääsivät jälleen oikeuksiinsa kesän Asuntomessuilla Porissa, kun päätelaitteemme täydensivät tyylikkäästi moderneja messukohteita. Ilmanvaihtoventtiiliemme lisäksi näytille olivat tänä vuonna päässeet esimerkiksi TUISKU lumisuojat. 

Kauniin muotoilunsa ansiosta päätelaiteratkaisumme sopivat täydellisesti nykyaikaisiin ja tyyliltään skandinaavisiin asuntoihin. Tuotteidemme kehityksessä on keskitytty myös ekologisuuteen sekä kestävyyteen, joten ratkaisut edustavat myös ominaisuuksiltaan rakentamisen ja ilmanvaihdon uusimpia tuulia.

Tässä kaksi kesän messutalojen joukosta valittua huippukohdetta, joille Climeconin päätelaitteet antoivat elegantin loppusilauksen.


33. Dekotalo Villa Kaski

 


Upea, lähes 150 neliömetrinen Dekotalo lukeutui messujen tyylikkäimpiin kohteisiin. Moderniin messutaloon oli löytynyt myös asunnon tyyliin täydellisesti istuvat päätelaiteratkaisut: RINO tuloilmaventtiilit sekä RINOi poistoilmaventtiilit. RINO on saatavilla kuudessa eri värivaihtoehdossa, ja Villa Kaski -asuntoon olikin valittu valkoisen vakiovärin lisäksi myös mustia RINO ilmanvaihtoventtiileitä. 


Musta RINO täydentää Dekotalon kylpyhuoneen kaunista puukattoa.


Valkoiset RINO-venttiilit huolehtivat niin asunnon olohuoneen kuin keittiönkin ilmanvaihdosta.

17. Hoivatilat Pilke ja tiedepäiväkoti Välke


Climeconin TUISKU P-lumisuojat koristavat Pilke-messukohteen ulkoseiniä.

Pilke-hoivatilojen ulkoseiniin asennetut, punaiseksi maalatut TUISKU P lumisuojat estävät lumen ja veden kulkeutumisen ilmanottoaukkoihin. Lisäksi kohteen sisätilojen ilmanvaihdosta huolehtimaan oli valittu Climeconin MIS suutinhajottajat sekä OLO tuloilmahajottajat.

Porin Asuntomessuihin voit tutustua tarkemmin täällä.

Climecon 13.7.2018