ECO-C

Kattoon asennettava ECO-C varmistaa passiivitaloihin älykkään lämmityksen lisäksi tasaisen ja laadukkaan ilmanjaon.

Tyylikäs, ja ääniteknisiltä ominaisuuksiltaan hiljainen sekä ilmanjaoltaan erinomainen kattoventtiili on helppo pitää puhtaana. ECO-C on helppo ja luotettava säätää. Ääni- ja ilmateknisiltä ominaisuuksiltaan erinomaisessa kattoventtiilissä on myös korkea tuloilman ja huoneilman sekoitussuhde ja laaja heittokuvio. Tällä varmistetaan vedoton ja miellyttävä ilmanjako sekä lämmityskaudella että sen ulkopuolella.
Innovatiivisen muotoilunsa ansiosta venttiilin ympärille kattopintaan ei pääse muodostumaan sekundääri-ilmasta tyypillisesti johtuvaa mustaa likarengasta. ECO-C sopii asennettavaksi kaikkiin tiloihin, joissa ilmanjako tuodaan kattopinnasta.

ECO-sarja passiivitalojen ilmalämmitykseen

Passiivitalon lämmitykseen kuluu energiaa vain 20-30 kWh/brm2 ja huoneiden lämmitykseen 10-20 W/m2. Lämmityksen tehontarve on pieni, joten tarkka ja nopeasti muutoksiin reagoiva ECO-ilmalämmitysjärjestelmä sopii energiatehokkuutensa puolesta hyvin passiivitaloihin. Ohjelmoitavalla ECO-sarjalla lämpötilaa pystyy säätämään huonekohtaisesti. Järjestelmä oppii käytön myötä, minkä tuloksena saavutetaan vielä korkeampi energiatehokkuus ja lämpöviihtyvyys.


ECO-C - Ominaisuudet:

  • Korkea sekoitussuhde ja laaja heittokuvio
  • Nerokas kattopintaa likaamaton rakenne ja elegantti muotoilu
  • Luotettava mittaus ja nopea ja tarkka säätö
  • Ilmanvaihtojärjestelmään integroitu lämmitys yksinkertaistaa talotekniikan määrää
  • Lämmityskauden ulkopuolella ECO-C toimii huippulaadukkaana tuloilmahajottajana

Pikavalinta

Mittatiedot

Mitoitus

Hajotuskuvio ja heittopituus

Tuloilman lämpötilan muutos ei vaikuta heittopituuteen.

Laite täysin auki, yläreuna 100 mm katosta.
Tuloilman lämpötilan muutos ei vaikuta heittopituuteen.

Edistyneellä lämmityksen ajastuksella energiansäästöä

Huoneiden lämpötilat saadaan helposti ohjelmoitua vaikka jokaiselle päivälle erikseen. Viikkokellolla mahdollistetaan energiansäästöä aikoina, jolloin ollaan poissa kotoa tai laskemalla huonelämpötilaa yöaikoina huoneista, joissa lämmitystä ei tarvita.

ECO-säädin toimii adaptiivisesti ja oppii ympäristöstään. Se oppii esimerkiksi aloittamaan lämmityksen niin että haluttu lämpötila saavutetaan juuri oikeaan aikaan.

Hae oikean kokoinen tuote Vent.X:stä
ilmavirran perusteella