Uusi MyAir tuotepäällikkö Liisa tuo Climecon-tiimiin rautaista osaamista rakennus- ja ilmanvaihtoalalta

Myyntitiimimme sai elokuussa joukkoonsa uuden huippuvahvistuksen, kun rakennus- ja ilmanvaihtoalan osaaja Liisa Vanhatalo astui älykkään MyAir-ilmanvaihtoratkaisumme tuotepäällikön saappaisiin. Sosiaalinen ja avoin Liisa sukelsi heti ensimmäisenä päivänään Climeconin porukkaan kuin kala veteen, ja hurmaa aurinkoisella asenteellaan varmasti myös asiakkaamme. Uudella sisäilmaosaajallamme Liisalla on takanaan vuosien kokemus rakennus- ja ilmanvaihtoalasta. 7 vuotta vahinko-, asbesti- ja IV-alojen keskiössä on opettanut Liisalle paljon rakennusfysiikasta ilmanvaihtoon, ja viimeisen vuoden hän on työskennellyt ilmanvaihdon urakoitsijakentässä. "Sisäilmaongelmat, ilmanvaihto, mittaustekniikat ja datan käsittely  ovat tulleet hyvin tutuiksi - viimeisimpänä myös radioteknologia datan siirrossa", hän summaa.

"Oli yksinkertaiseseti aika lähteä haastamaan omaa osaamistaan aivan uudella tasolla", Liisa vastaa kysyttäessä syitä valita juuri Climecon. "Olen ollut aktiivinen alojen järjestöissä ja osallistunut seminaareihin. Mukavaa, että saan jatkaa ns. samalla kentällä ja laajentaa verkostoani myös uusilla asiantuntijoilla."

Liisa kertoo seuranneensa Climeconin meininkiä mielenkiinnolla jo pitkään, minkä vuoksi kiinnostus tutussa firmassa tarjottua tuotepäällikön paikkaa kohtaan heräsikin heti. Climeconin porukka ja meininki eivät ainakaan toistaiseksi ole tuottaneet pettymystä: "Täällä on superhyvä ja lämmin porukka. Juuri sellainen, kuin sanotaan", Liisa summaa ensifiiliksiään toimiston tunnelmasta. 

"Olen myyntityötä tehdessäni enemmän asiakaspalvelija kuin myyjä."
-Liisa Vanhatalo

Liisan odotukset uutta työpaikkaa kohtaan ovat suuret, mutta niin on myös hänen luottamuksensa uuteen MyAir-tuotealueeseensa: "MyAir edustaa vahvasti ilmanvaihdon trendejä ja teknologiakehityksen kärkeä, ja uskon, että tuote löytää juuri ne asiakkaat, jotka pääsevät parhaiten hyötymään MyAirin tuomista eduista."

Verkostoitujatyypiksi itseään kuvaileva Liisa tuo mukanaan myyntitiimiin paitsi tervetullutta vahvaa naisenergiaa, myös laajat kontaktiverkostonsa. Liisan asiakaslähtöinen asenne sopii niin ikään täydellisesti Climeconin arvoihin: "Myyntityötä tehdessäni olen enemmän asiakaspalvelija kuin myyjä. Asiakas tulee 100% ensin, ja hänelle etsitään aina parhaat ratkaisut tarpeiden mukaisesti", Liisa kuvailee toimintatapojaan. Mottonsa hän kertoo olevan "rehellisyys maan perii."

Perhettään Liisa luonnehtii sukellusperheeksi, jossa harrastetaan sukellusta aina, kun vain mahdollista. Muu vapaa-aika taas kuluu pienen lapsen kanssa puuhastelun lisäksi palstanhoidon ja urheilun parissa. 

Lue lisää älykkäästä MyAir-ilmanvaihtoratkaisusta >

Climecon 20.8.2019