Hyvä tyyppi: Linda Köresaar

Markkinointipuolemme uusi valtiatar Linda Köresaar on tuonut taloon timanttista digiosaamista ja terävää huumoria. Climeconilla työskentelynsä aikana Linda on ehtinyt jo pistää alulle monta uutta kehitysprojektia sekä löytää sisäisen merimiehensä.

Huhtikuussa 2018 Climeconin valtikka vaihtoi omistajaa, kun Stiinan jäätyä äitiyslomalle Linda Köresaar aloitti talon markkinointipäällikkönä.

Aiemmin digimarkkinoinnin spesialistin hommissa loistanut Linda oli kiinnostunut manageri-tason tehtävistä ja näki avoimessa paikassa mahdollisuuden hyödyntää omaa osaamistaan menestyksekkäästi Climeconin markkinoinnin kehittämisessä. Tehokas markkinointipäällikkö onkin tarttunut tuumasta toimeen ja ehtinyt vetämään jo monenlaista kehitysprojektia talossa – ja lisää on tulilla. 

”En mene sieltä missä aita on matalin – eikä mennä Climeconillakaan.”
-Linda Köresaar 

Sanavalmis Linda koki Climeconin rempseän meiningin heti omakseen ja kertoo viihtyneensä asiantuntevassa jengissä erittäin hyvin. ”Täällä annetaan vapautta, mutta työt tehdään huolella ja lorvimatta”, hän kuvailee. Talon henki ja tekemisen meininki ovat muutenkin Lindan mieleen: ”Climeconilla näkyy selkeästi voitontahto ja pieni nälkäisyys. On hienoa, että meidän tuotteet ja palvelut ovat oikeasti hyviä ja pitkälle mietittyjä, ja niitä halutaan koko ajan kehittää.” 

Uusi työpaikka on onnistunut inspiroimaan myös työjuttujen ulkopuolella: Climeconin viimeisimmän virkistyspäivän purjehduskilpailun voitto sai Lindan sisäisen merimiehen heräämään, ja suunnitelmissa onkin aloittaa uudelleen lapsuuden purjehdusharrastus. Muihin vapaa-ajan puuhiin kuluvat kuntosali ja piirtäminen, jossa Linda kertoo vaatimattomasti olevansa "ihan sairaan hyvä."

Climecon 13.9.2018