Hyvä tyyppi: Olli Kekäläinen

Tällä kertaa tahdomme esitellä tuoreen tarjouslaskijamme ja penkkiurheilun mestarin Ollin. Hyväntuulinen seuramies paitsi viimeistelee konetekniikan opintojaan, myös ahkeroi tätä nykyä täyttä päivää asiakkaidemme tarjouspyyntöjen parissa. Ollin taival Climeconilla alkoi jo pari vuotta sitten ja on pitänyt sisällään CAD-mallien luomisen lisäksi myös diplomityön tekemistä yritykselle. Marraskuun lopulla mies aloitti tiimimme toisena täyspäiväisenä tarjouslaskijana. Työpäivät kuluvat siis nykyään tarjousten ja suunnittelupalvelun tehtävien parissa, mutta myös projektiluontoisia hommia riittää. ”Olen päässyt tekemään tosi monipuolisesti vaihtelevia tehtäviä”, Olli kertoo.

"Hyvä yhteishenki ja yhteistyö ovat töissä erityisen tärkeitä."

-Olli Kekäläinen

Huumorintajuinen mies on viihtynyt talossa oikein hyvin ja hän toteaa, että Climeconin meininki on kaukana jäykästä. Työyhteisökin koostuu pirun hyvästä ja osaavasta porukasta: ”Porukka on täynnä mukavia tyyppejä, joilta saa apua, kun tarvitsee”, Olli kuvailee. Yhteistyö ja hyvä yhteishenki ovat asioita, joita Olli työpaikalla erityisesti arvostaa. ”Ne lisäävät selvästi työviihtyvyyttä”, hän täsmentää.

Aalto-yliopiston konetekniikan opinnoistaan pian diplomi-insinööriksi valmistuva Olli on myös intohimoinen penkkiurheilija. Erityisesti jääkiekkoa seuraava IFK-fani tuntee urheilutilastot niin hyvin, ettei ainakaan Climeconin porukasta kukaan lähtisi haastamaan häntä tietovisaan.

Climecon 22.1.2019