Hyvä tyyppi: Samuli Vehkomäki

Tiimimme tuorein tulokas Samuli tekee opintojensa ohella virtausmallikappaleita Climeconin tuotteista. Toimiston tiivis yhteishenki ja jatkuvasti lentävä läppä ovat saaneet huumorintajuisen jenkkifutaajan sopeutumaan nopeasti taloon. 

Climecon-porukan uusin vahvistus Samuli aloitti työssään kesäkuussa, ja on omistanut kesänsä Climeconin tuotteiden virtausmallikappaleiden tekemiselle. Hommiin Climeconille Aalto-yliopistossa opiskeleva nuorimies päätyi edeltäjänsä suosituksesta: opiskelukaveri kertoi vapautuvasta paikastaan ja kehotti Samulia hakemaan hommaa. Työ onkin ollut mielekästä, ja sopii joustavuutensa vuoksi hyvin yhteen Samulin kone- ja rakennustekniikan opintojen kanssa.

"Climeconilla välitetään työntekijöistä yksilöinä." -Samuli Vehkomäki

Aiemmin suuressa organisaatiossa työskennelleenä Samuli näkee Climeconin pienehkössä työporukassa paljon plussaa: "Yhteishenki on tiivis, ja läppä lentää paljon", hän summaa toimiston meininkiä. Lisäksi huumorintajuiseen porukkaan mahtuu paljon mielenkiintoisia persoonia. 

Koulun ja töiden ohella tuleva diplomi-insinööri ehtii omistautua myös jenkkifutikselle jota pelaa nyt kuudetta vuotta Vaahteraliigassa. SM-tason pelaaja treenaakin lajia lähes päivittäin, minkä lisäksi kauden aikana myös otteluita on viikoittain. Tämän kauden tavoite on kristallinkirkas: pitää mestaruuspokaali Helsingissä.

Climecon 17.7.2018