Uutisarkisto

25.6.2020
Ääniympäristön suunnittelu Vent.X:llä
Opetustilojen, toimistojen, sairaaloiden sekä asuinhuoneistojen päätelaitteiden suunnittelu on nyt entistä luotettavampaa markkinoiden edistyneimmällä, Vent.X-valintaohjelmalla - ääniympäristöä myöten!

18.11.2019
Huuva.X ammattikeittiölaitteiden valintaohjelma nyt Revitissä
Huuvien valintaohjelmamme Huuva.X on nyt käytettävissä myös Revit ja MagiCAD for Revit -suunnitteluohjelmissa.

23.9.2019
X-Mies tietää: Suunnittele lumisuojat helposti Tuisku.X:llä - vaikka suoraan AutoCADissa
Kuinka lumisuojien ja raitisilmasäleikköjen suunnittelusta saadaan helppoa? Tuisku.X:llä ja X-Miehen ohjeilla tietenkin!

15.9.2019
Päätelaitteiden valinta jopa 20% nopeammin
Vent.X-valintaohjelmaa hyödyntämällä on Sinulla mahdollisuus säästää jopa 20% päätelaitteiden valintaan käyttämästäsi ajasta. Vent.X-valintaohjelman avulla hyödynnät Climeconin asiantuntijoiden osaamista laitteiden sopivuudesta eri kohteisiin. Monipuolisilla hakuperusteilla löydät tilaan kuin tilaan varmasti sopivat päätelaitteet. Esittelemme kaksi ominaisuutta, joilla oman työtehon voi viedä seuraavalle tasolle.

15.8.2019
Rakentamisen tietomallinnus ilmanvaihdon suunnittelussa
Valintaohjelmien spesialistimme, Antti ”X-Mies” Rytivaara on kutsuttu puhumaan Progmanin järjestämään BIM-konferenssiin Berliiniin ensi kuussa. Tilaisuus käsittelee tietomallinnusstrategioita rakennusalan valmistajien näkökulmasta ja Rytivaara avaa sitä, mitä tulevaisuus tuo tullessaan erityisesti ilmanvaihdon suunnitteluun.

18.4.2019
Vent.X uutuudet: laitteiden säätöasento, alakatto ja välilehdet
Voit nyt valita laitteiden säätöasennon, lisätä alakaton Heittokuvion mallinnus-näkymässä ja uudet välilehdet tuovat selkeyttä. Lisäksi päivitimme tuotteitamme MagiCADiin.

13.2.2019
Säädön ja lämpötilan vaihtelu päätelaitteen heittokuvion mallinnuksessa
Olemme kehittäneet Vent.X-valintaohjelmassa päätelaitteiden heittokuvion mallinnusta luotettavan LVI-suunnittelun avuksi. Voit tarkastella heittokuvion käyttäytymistä todenmukaisissa olosuhteissa laitteen säätö sekä tilan lämpötilan vaihtelu huomioiden.

22.11.2018
3 "piilotettua" ominaisuutta Vent.X-valintaohjelmassa
Kehitämme jatkuvasti valintaohjelmiamme palvelemaan paremmin LVI-suunnittelijoita ja olemme edistäneet ohjelmia nyt sen verran, että toimintojen kirjo on erittäin laaja. Siksi kokosimme työskentelyä helpottamaan kolme hyödyllistä ominaisuutta Vent.X:ssä.

20.11.2018
Uutuutena Tallennus Vent.X:ssä
Jos voisit valita yhden asian, mitä kehittäisit ilmanvaihtolaitteiden valintaohjelmissa, mikä se olisi? Kysyimme tätä LVI-suunnittelijoilta ympäri Suomen ja voimme nyt ylpeinä esitellä hieman erilaisen Tallennustoiminnon!

23.8.2018
Uudella MagiCAD-pluginilla nopeampaa LVI-suunnittelua AutoCADissa ja Revitissä
Toimme markkinoille sekä AutoCAD:n että Revitin kanssa yhteensopivan MagiCAD-lisäosan ilmanvaihdon aiempaa helpompaan ja nopeampaan suunnitteluun. LVI-suunnittelijoille tämä tarkoittaa sopivien laitteiden jouhevan valinnan lisäksi ilmavirtojen todenmukaista mallinnusta sekä lisää täsmällisyyttä ja varmuutta suunnitelmiin. Kattavan lisäosan käyttö jättää pois useita vaiheita ilmanvaihdon suunnittelutyöstä ja sen on arvioitu nopeuttavan työhön käytettävää aikaa jopa 20%.

10.7.2018
X-Mies tietää: Näin mitoitat ilmavirrat nopeasti Huuva.X:llä
Koko keittiön ilmavirrat voi mitoittaa kätevästi jo Huuva.X-valintaohjelman ensimmäiseltä sivulta. Opi X-Miehen videolta, kuinka ammattikeittiön ilmanvaihdon suunnittelu on helpompaa ja nopeampaa kuin koskaan.

28.5.2018
X-Mies tietää: Suutinkanavat Vent.X-ohjelmassa
X-Mies Antti tutustuttaa videollaan meidät suutinkanaviin ja niiden käyttöön Climeconin Vent.X-valintaohjelmassa.

25.4.2018
Huuva.X on uudistunut – suunnittelijoiden ehdoilla
Keittiön ilmavirran laskeminen onnistuu nyt nopeasti jo ohjelman ensimmäiseltä sivulta. Uudistuneen ulkoasun lisäksi panostimme ammattikeittiön suunnittelun nopeuteen.

27.12.2017
UPA ja UPSI nyt myös Vent.X-valintaohjelmassa!
Vent.X-valintaohjelmalla voi nyt tarkastella UPAn ja UPSIn ulosheittopituutta sekä ulospuhalluskuvion käyttäytymistä eri lämpötiloissa.

22.11.2017
Suunnitteletko asuinkerrostalon ilmanvaihtoa?
Climeconin tuotteista löytyy kattava valikoima päätelaitteita asuinkerrostalojen ilmanvaihtoon. Tuotteissamme yhdistyy kaikki, mitä asuinkerrostalon päätelaiteratkaisulta vaaditaan: loistavat tekniset ominaisuudet, tyylikäs muotoilu sekä helppo asennettavuus!

31.10.2017
Uusi Tuisku.X Plugin on julkaistu
Tuisku.X Plugin on Climeconin valintaohjelmien uusin tulokas ja tekee lumisuojien suunnittelusta helpompaa kuin koskaan.

19.4.2017
Climeconin tuotteet löytyvät MagiCloudista!
Suunnitellessasi AutoCAD- ja Revit-ohjelmistoilla voit nyt näppärästi hakea, valita ja ladata Climeconin tuotteet projektiisi MagiCloudista jo suunnitteluvaiheessa.

19.1.2016
Suutinkanava ROX löytyy nyt CADSista
Climeconin uusi ROX-suutinkanava löytyy nyt myös CADSista.

29.10.2015
Uusi MagiCAD-plugin on julkaistu
Climecon on julkaissut ammattikeittiöiden ilmanvaihdon suunnitteluun uuden version MagiCAD-pluginista.

12.8.2015
Climeconin ilmastointikatot löytyvät nyt CADSista
Climeconin uudet CleanMaster® ja StandardPlus-ilmastointikatot löytyvät nyt myös CADSista.