Uutisarkisto

25.6.2020
Ääniympäristön suunnittelu Vent.X:llä
Opetustilojen, toimistojen, sairaaloiden sekä asuinhuoneistojen päätelaitteiden suunnittelu on nyt entistä luotettavampaa markkinoiden edistyneimmällä, Vent.X-valintaohjelmalla - ääniympäristöä myöten!

15.9.2019
Päätelaitteiden valinta jopa 20% nopeammin
Vent.X-valintaohjelmaa hyödyntämällä on Sinulla mahdollisuus säästää jopa 20% päätelaitteiden valintaan käyttämästäsi ajasta. Vent.X-valintaohjelman avulla hyödynnät Climeconin asiantuntijoiden osaamista laitteiden sopivuudesta eri kohteisiin. Monipuolisilla hakuperusteilla löydät tilaan kuin tilaan varmasti sopivat päätelaitteet. Esittelemme kaksi ominaisuutta, joilla oman työtehon voi viedä seuraavalle tasolle.

24.6.2019
Uusittu VIP on tyyppihyväksytty kuristin ja savunrajoitin!
VIP-poistoilmaventtiilit ja VIP-S saunan poistoilmalle ovat uudistuneet! Saatavilla on nyt entistä laajempi valikoima, josta koot 100 ja 125 toimivat myös savunrajoittimina.

7.5.2019
Uutuustuotteet TUPA ja FINO 125
Voimme nyt ylpeinä esitellä rakentamiseen ja remontoimiseen sopivan seinäpuhallustuotteen TUPAn. Lisäksi valikoimastamme löytyy nyt 125mm kanavakokoihin ja erityisesti pienehköille ilmamäärille sopiva huipputyylikäs FINO-tuloilmaventtiili.

13.2.2019
Säädön ja lämpötilan vaihtelu päätelaitteen heittokuvion mallinnuksessa
Olemme kehittäneet Vent.X-valintaohjelmassa päätelaitteiden heittokuvion mallinnusta luotettavan LVI-suunnittelun avuksi. Voit tarkastella heittokuvion käyttäytymistä todenmukaisissa olosuhteissa laitteen säätö sekä tilan lämpötilan vaihtelu huomioiden.

15.8.2018
Kuinka pitää suutinkanavan pinnat puhtaina? - Video
Suutinkanavien pintojen likaantuminen sekä tilamuutosten jälkeinen ilmanjako tuottavat usein haasteita ilmanvaihdon päätelaitteille. Toimarillamme Tommilla on kuitenkin ratkaisu.

13.7.2018
Porin Asuntomessuilla upeita Climeconin tuotteilla varustettuja kohteita
Climeconin tyylikkäitä päätelaitteita oli tänäkin vuonna esillä useassa Asuntomessujen kohteessa. Esittelemme nyt kaksi upeaa, tuotteillamme varustettua messutalosuosikkiamme.

28.5.2018
Tommi ratkaisee: Eroon ilmanvaihdon ääniongelmista!
Mistä ilmanvaihdon ääniongelmat johtuvat, ja kuinka niistä pääsee helposti eroon? Toimarimme Tommi kertoo!

28.5.2018
X-Mies tietää: Suutinkanavat Vent.X-ohjelmassa
X-Mies Antti tutustuttaa videollaan meidät suutinkanaviin ja niiden käyttöön Climeconin Vent.X-valintaohjelmassa.

20.4.2018
Climeconin UPSI VTT:n testeissä – vettä ei pääse kanavistoon
Climeconin laatuun nojaava tuotekehitys on onnistunut. Teknologian tutkimuskeskuksen, VTT:n testauksen perusteella UPSIn sisäänottokanavaan ei päässyt vettä millään mitatulla ilmavirralla. Myöskään jäteilmakanavaan ei päässyt vettä.

7.3.2018
Tornitalot - asuinrakentamisen uusi buumi
Tornitalojen rakentaminen on kovassa nosteessa ympäri Suomen. Suomen korkeimman asuinrakennuksen Cirruksen ilmanvaihto on toteutettu Climeconin UPA-ulospuhallussuutinten avulla.

22.2.2018
CLIK on markkinoiden hiljaisin tuloilmaventtiili
MagiCADin tietojen mukaan CLIK on markkinoiden hiljaisin tuloilmaventtiili. Tyylikäs päätelaite on kerännyt paljon positiivista palautetta myös asiakkailta.

27.12.2017
UPA ja UPSI nyt myös Vent.X-valintaohjelmassa!
Vent.X-valintaohjelmalla voi nyt tarkastella UPAn ja UPSIn ulosheittopituutta sekä ulospuhalluskuvion käyttäytymistä eri lämpötiloissa.

22.11.2017
Suunnitteletko asuinkerrostalon ilmanvaihtoa?
Climeconin tuotteista löytyy kattava valikoima päätelaitteita asuinkerrostalojen ilmanvaihtoon. Tuotteissamme yhdistyy kaikki, mitä asuinkerrostalon päätelaiteratkaisulta vaaditaan: loistavat tekniset ominaisuudet, tyylikäs muotoilu sekä helppo asennettavuus!

23.10.2017
Climeconin ilmanvaihtoventtiilit FOR ARCH -messuilla
Climeconin tuloilmaventtiilit edustivat suomalaista muotoilua Tšekin suurimmilla rakennusmessuilla syyskuussa.

14.8.2017
Mikkelin messukohteissa tuttuja ilmanvaihtoventtiileitä
Jyrkkiä rantakallioita, upeita järvimaisemia ja mordernia rakentamista. Mikkelin asuntomessut tarjosivat vierailijoille kattavan katsauksen Suomalaisesta pientalorakentamisesta.

22.5.2017
Korroosiota kestävät poistoilmaventtiilit
Climeconin HST-mallistosta löytyy nyt myös poistoilmamallit SAT ja SET sekä poistoilmasäleikkö EKO+K!

18.1.2017
Erinomaiset päätelaitteet liikuntatiloihin
Climeconilta löytyy ratkaisut erilaisiin liikuntatiloihin, joissa erinomainen ilmanjako ja muuntojoustavuus ovat erityisen tärkeitä!

28.11.2016
Korroosiota kestävät päätelaitteet haastaviin olosuhteisiin
Climeconilta on nyt saatavilla tuotteita haastaviin kohteisiin korroosiota kestävinä haponkestävästä teräksestä valmistettuina!

9.8.2016
Climeconin ilmanvaihtoventtiilit Seinäjoen asuntomessuilla
Vuoden 2016 asuntomessut järjestettiin Seinäjoella 8.7.-7.8. Messualue Seinäjoen Pruukinrannassa on 14 hehtaarin monimuotoinen asuinympäristö noin kolmen kilometrin päässä Seinäjoen keskustasta.

29.6.2016
Uudet tyyppihyväksynnät Climeconin tulo- ja poistoilmahajottajille!
Climeconilta löytyy markkinoiden laajin valikoima savunrajoittimina tyyppihyväksyttyjä tulo- ja poistoilmahajottajia. Tuotevalikoimastamme löytyy lisäksi ainoana markkinoilla savunrajoittimena tyyppihyväksytyt tuloilmahajottajat seinä- ja kattoasennukseen.

20.1.2016
Uusi KINO-piennopeuslaite
KINO-piennopeuslaite on suunniteltu erityisesti auditorioiden ja teattereiden penkkipuhallukseen.

19.1.2016
Suutinkanava ROX löytyy nyt CADSista
Climeconin uusi ROX-suutinkanava löytyy nyt myös CADSista.

23.9.2015
Uusi muuntojoustava ROX-suutinkanava
Suomalaista designia edustava ROX on täydellinen suutinkanava vedottomaan ilmanjakoon.

12.8.2015
Climeconin ilmanvaihtoventtiilit Vantaan asuntomessuilla
Vantaan asuntomessut 2015 järjestettiin Kivistössä 10.7-9.8. Noin 10 hehtaarin messualueelle rakennettiin kaikkiaan 37 pientaloa, kolme kerrostaloa ja pysäköintitalo.