Uutisarkisto

15.1.2019
Puhdistustekniikoiden erot ammattikeittiöiden huuvissa
Tyhjiö-UV, UV-C, otsoni, hydroksyylit, mekaaninen erottelu, hajunpoisto – ei ole kovinkaan suuri ihme, että puhdistusteknologioiden erot ovat usein hämärän peitossa. Mikä teknologia siis soveltuu parhaiten ammattikeittiön poistoilman puhdistamiseen?

14.1.2019
Keittiölaitteiden elinkaarikustannukset minimiin huippuominaisuuksilla
Climeconin huuvien suunnittelussa on aina otettu huomioon käyttäjien tarpeet ja vaatimukset. Käyttäjiin lasketaan luonnollisesti keittiön henkilökunta, mutta huomioon tulee ottaa myös esimerkiksi huoltohenkilökunta.

18.10.2018
Esittelyssä FinnBuild-messuilla loistaneet uutuustuotteemme
Esittelimme vuoden 2018 FinnBuild-messuilla huiman määrän uutuustuotteitamme, jotka eivät mahtavan vastaanoton perusteella jättäneet kylmäksi kävijän kävijää messuosastollamme. Tässä muistin virkistämiseksi lyhyt kertaus osastollamme esitellyistä tuoteuutuuksista.

5.9.2018
Climeconin huuvat Dubaita valloittamassa
Turistien suosikkikaupungissa Dubaissa arvostetaan laatua ja uusinta teknologiaa yli kaiken. Ei siis ihme, että Climeconin huipputeknologialla varustetut huuvat ovat saavuttaneet nopeasti suuren suosion kaupungin ravintoloiden keskuudessa.

10.7.2018
X-Mies tietää: Näin mitoitat ilmavirrat nopeasti Huuva.X:llä
Koko keittiön ilmavirrat voi mitoittaa kätevästi jo Huuva.X-valintaohjelman ensimmäiseltä sivulta. Opi X-Miehen videolta, kuinka ammattikeittiön ilmanvaihdon suunnittelu on helpompaa ja nopeampaa kuin koskaan.

25.4.2018
Huuva.X on uudistunut – suunnittelijoiden ehdoilla
Keittiön ilmavirran laskeminen onnistuu nyt nopeasti jo ohjelman ensimmäiseltä sivulta. Uudistuneen ulkoasun lisäksi panostimme ammattikeittiön suunnittelun nopeuteen.

5.9.2017
Tarvitsetko apua ammattikeittiöiden suunnittelussa?
Climeconin maksuton suunnittelupalvelu auttaa LVI-suunnittelijoita ammattikeittiöiden suunnittelussa!

12.8.2015
Climeconin ilmastointikatot löytyvät nyt CADSista
Climeconin uudet CleanMaster® ja StandardPlus-ilmastointikatot löytyvät nyt myös CADSista.