Uutisarkisto

4.12.2018
Sata ja yksi syytä valita suomalainen valmistaja
Yrityksemme kotimaisuus ja tuotteidemme suomalainen alkuperä on tärkeää niin meille climeconilaisille kuin asiakkaillemmekin. Suomen 101-vuotispäivän kunniaksi pysähdyimme pohtimaan, mitä kotimaisuus meille ja yhteistyökumppaneillemme merkitsee. 

4.12.2018
Climeconin asiakastyytyväisyys huipussaan
Saimme vuotuiseen asiakastyytyväisyyskyselyymme ennätysmäärän vastauksia - huipputulokset ja pari kehittymisen paikkaa

5.11.2018
Rohkeutta, yhteistyötä ja periksiantamattomuutta - Climecon on mukana Route du Rhumilla
Climecon sponsoroi Ari Huuselaa yksinpurjehduskilpailu Route du Rhumilla. Reitin pituus on noin 6000 kilometriä ja se purjehditaan yksin, pysähtymättä Atlantin yli Ranskasta Karibialle. Joka neljäs vuosi purjehdittava legendaarinen kilpailu starttasi 4. marraskuuta ja 40-vuotisjuhlakilpailuun osallistuu ennätykselliset 124 kipparia, kuudessa eri luokassa.

5.11.2018
LVI-naisosaajat Unkarinmatkalla
Climecon vei kahdeksan LVI-alan ammattilaista Unkariin verkostoitumaan sekä nauttimaan auringosta, hyvästä ruoasta, juomasta ja seurasta.

15.8.2018
Uutta: Kotisivujemme hakutoiminto uudistui!
Uusittu tuotehakumme tekee Climeconin kotisivujen käytöstä entistä monipuolisempaa ja helpompaa. Nyt voit hakea sivustoiltamme sisältöä millä tahansa hakusanalla, ja tuotesivujen lisäksi hakutoimintomme listaa sinulle myös kaiken muun hakusanaa koskevan sisällön näppärästi kategorisoituna.

1.6.2018
Ammattimies on ammattimies
On hienoa seurata vierestä työskentelyä, kun hommissa on osaava ammattilainen, joka pitää huolen, että pienetkin yksityiskohdat tulevat kerralla kuntoon!

11.4.2018
Olemme mukana muodostelmaluistelun MM-kultajuhlissa
Suomalaisurheilun huippuhetkiä elettiin viikonloppuna, kun Climeconin sponsoroima joukkue Marigold IceUnity toi Suomeen muodostelmaluistelun maailmanmestaruuden.

7.3.2018
Tornitalot - asuinrakentamisen uusi buumi
Tornitalojen rakentaminen on kovassa nosteessa ympäri Suomen. Suomen korkeimman asuinrakennuksen Cirruksen ilmanvaihto on toteutettu Climeconin UPA-ulospuhallussuutinten avulla.

31.1.2018
Climecon on nyt myös Facebookissa!
Sisäilmastonmuutosta tehdään nyt myös Facebookissa. Tervetuloa seuraamaan ja tykkäämään uudesta Facebook-sivustamme! 

27.12.2017
Homma Putkessa- palkinto Climeconille!
Hoidimme homman putkeen ja voiton kotiin ylivoimaisella äänimäärällä kaikkien aikojen ensimmäisessä Homma Putkessa -äänestyksessä! 

19.10.2017
Climeconilla on tyytyväisiä asiakkaita
Climeconin asiakastyytyväisyystutkimus toteutettiin syksyllä 2017. Tulosten perusteella voimme taas todeta, että meillä on parhaat asiakkaat!

30.5.2017
Terveisiä Dubaista - uusi jälleenmyyjä Arabiemiraateista
Climecon kasvaa ja kansainvälistyy kovaa vauhtia. Airody Trading LLC, uusin tulokas jälleenmyyjiemme joukkoon, löytyy kaukaa Dubaista. Airody Trading LLC edustaa tunnettuja maailmanluokan brändejä Arabiemiirikuntien niemimaalla. Muotoilu ja laatu ovat heille tärkeitä kriteerejä yhteistyökumppaneiden valinnassa.

15.3.2017
Climecon mukana #talotekniikka100-haasteessa
Tulevaisuuteen katsova #talotekniikka100-haaste lanseerattiin helmikuussa 2017 Talotekniikkateollisuuden jäsenyrityksille. Climeconin toimitusjohtaja ja talotekniikkateollisuuden puheenjohtaja Tommi Uksila haastaakin alan yritykset työllistämään opiskelijoita ja rakentamaan alan älykästä tulevaisuutta!

20.2.2017
Talotekniikka-ala uudelle vuosisadalle #talotekniikka100
Climeconin toimitusjohtaja ja talotekniikkateollisuuden puheenjohtaja Tommi Uksila haastaa alan yritykset työllistämään opiskelijoita ja rakentamaan alan älykästä tulevaisuutta!