Uutisarkisto

29.11.2018
Hyvä tyyppi: Sami Lehtovaara
Tämän kuukauden hyvä tyyppimme, Sami Lehtovaara, hyppäsi pari vuotta sitten mukaan Climeconin tuotekehitystiimiin. Leppoisa mutta skarppi moniosaaja taitaa ilmanvaihtohommien lisäksi myös valokuvauksen ja pitkän listan urheilulajeja.

13.9.2018
Hyvä tyyppi: Linda Köresaar
Markkinointipuolemme uusi valtiatar Linda Köresaar on tuonut taloon timanttista digiosaamista ja terävää huumoria. Climeconilla työskentelynsä aikana Linda on ehtinyt jo pistää alulle monta uutta kehitysprojektia sekä löytää sisäisen merimiehensä.

17.7.2018
Hyvä tyyppi: Samuli Vehkomäki
Tiimimme tuorein tulokas Samuli tekee opintojensa ohella virtausmallikappaleita Climeconin tuotteista. Toimiston tiivis yhteishenki ja jatkuvasti lentävä läppä ovat saaneet huumorintajuisen jenkkifutaajan sopeutumaan nopeasti taloon. 

5.4.2018
Hyvä tyyppi: Pekka Huhtela
Kuukauden hyvä tyyppi, päätelaitteiden tuotepäällikkö Pekka valloittaa asenteellaan eikä koskaan anna tyhjiä lupauksia. Vaihteleva työ ei käy tylsäksi, ja asiakastapaamisetkin hoituvat vaikka kuntosalilla!

12.2.2018
Hyvä tyyppi: Marko Oittinen
Tämänkertaisena hyvänä tyyppinä esittelemme Climeconin levytyökeskuksessa työskentelevän pidetyn työkaverin ja koneenkäyttäjän Markon. 

27.12.2017
Hyvä tyyppi: Suvi Erola
Tämän kuukauden hyvänä tyyppinä esittelemme toimistomme myyntiassistentin ja tehonaisen Suvin, jolla pysyvät langat käsissä tilanteessa kuin tilanteessa. 

30.10.2017
Hyvä tyyppi: Mikko Erikson
Kuukauden hyvänä tyyppinä esittelemme toimiston virallisen isähahmon ja myyntitiimin vetäjän Mikko Eriksonin.

18.8.2017
Hyvä tyyppi: Heikki Nurmi
Kuukauden hyvänä tyyppinä esittelemme aina yhtä iloisen huoltopäällikön Heikki Nurmen.

30.5.2017
Hyvä Tyyppi: Merja Virtanen
Climeconin hyvistä tyypeistä esittelyvuorossa on Kausalan varaston tarmokas puuhanainen, Merja Virtanen. Merja on ollut osa Climeconin tarinaa jo ihan alusta saakka.

2.3.2017
Uusi työntekijä: Antti Rytivaara, Design Program Specialist
Antti Rytivaara on Climeconin tuore Design Program Specialist. X-mieheksikin kutsutun Antin vastuualueena on Climeconin valintaohjelmien Vent.X, Huuva.X, Katos.X ja Tuisku.X esittely ja koulutus.

30.11.2016
Hyvä tyyppi: Henja Heikkilä
Esittelyssä on vuorossa nauravainen koko toimiston äitihahmo, myyntiassistentti Henja Heikkilä. Henja on ollut osa Climeconin tarinaa jo kohta 12 vuotta, aina RC-Linjan ajoilta saakka.

25.8.2016
Hyvä tyyppi: Henri Remes
Meillä Climeconilla on töissä liuta todella hyviä tyyppejä, joita haluamme ylpeinä esitellä myös teille. Ensimmäisenä esittelyssä rempseä myyntimies ja korttitempuistaankin tuttu Henri Remes eli Henkka.

17.8.2016
Uusi työntekijä: Ville Wallendahr
Ville Wallendahr on aloittanut Climecon Oy:llä ammattikeittiöiden ilmanvaihtoratkaisujen tuotepäällikkönä 15.8.2016 alkaen.