Komponentit

CleanMaster®-teknologia hyödyntää komponentteja, jotka on suunniteltu erityisesti ammattikeittiöihin.

UV-lamput

Teknologia on varustettu yhdellä UV-lampulla huuvaa kohden, mikä riittää palvelemaan 1000 l/s poistoilmavirtaan saakka. Climeconin UV-lamppujen etuna on, ettei niitä tarvitse pyyhkiä tai puhdistaa niiden elinkaaren aikana. UV-lamput toimivat myös normaalisti 90 °C ympäristön lämpötilaan asti, säilyttäen halutun puhdistustehon vaativimmissakin keittiöiolosuhteissa.


Koska ammattikeittiöihin suunniteltujen laitteiden pitkä käyttöikä on erittäin tärkeää, on Climeconin UV-lamppujen teknisen käyttöiän päättyessä tehokas puhdistuskyky edelleen varmistettu.

CCM-ohjausyksikkö

CleanMaster®-huuvat varustetaan aina sopivalla CCM-ohjausyksiköllä. Oikeanlaisella CCM-ohjausyksiköllä UV-lamppujen toimintaa voidaan ohjata halutulla tavalla ja turvallisesti.

Ohjausyksikkö valitaan ilmanvaihtolaitteiston mukaan kuhunkin keittiötilaan sopivaksi. Jokainen CCM-ohjausyksikkö on varustettu yhdellä ilmavirta-anturilla, joka liitetään poistoilmakanavistoon. Jos käytössä on tarpeenmukainen ilmanvaihtojärjestelmä tai käytössä on useampi ilmanvaihtokone, tulee säätöpellit/ilmanvaihtokoneet eritellä erikseen omalle CCM-ohjausyksikölle.

Taloautomaatio/ulkoinen ohjaus liitännät

Tulo:

Ulkoinen ohjaus – Esim. käyntilupa taloautomaatiosta, kello-ohjaus tai ulkoinen kytkin

Lähdöt:

Käyntitila - "vihreä" valo: UV-lamppu on toiminnassa

Huomio - "keltainen" valo: SlideSafe, ilmamääräanturi on lauennut tai UV-lampun käyttöikä lähestyy loppua (HUOM! Ei CCM1:ssä)

Hälytys = "punainen" valo: Laitteessa on toimintahäiriö tai jokin komponentti on rikkoutunut

 
 
 
./modulo1704/