Keittiölaitteiden elinkaarikustannukset minimiin huippuominaisuuksilla

Climeconin huuvien suunnittelussa on aina otettu huomioon käyttäjien tarpeet ja vaatimukset. Käyttäjiin lasketaan luonnollisesti keittiön henkilökunta, mutta huomioon tulee ottaa myös esimerkiksi huoltohenkilökunta.

Maailmassa ei ole 100 % huoltovapaata ammattikeittiön huuvaa tai ilmastointikattoa. Parhaatkin järjestelmät vaativat huoltoa – aivan kuten muutkin keittiön laitteet. Suuri kysymys on, kuinka paljon pakollista huoltoa vaaditaan?

Climeconin CleanMaster®-tuoteperheen huuvat eivät vaadi säännöllistä huoltoa, kiitos tehokkaan neliportaisen puhdistustekniikan. Suosittelemme silmämääräistä tarkastusta. Mikäli tekniikka havaitsee vikatilan, tulee siitä ilmoitus käyttäjälle. Luonnollisesti vikasanoma on saatavilla myös taloautomaatiolle. CleanMaster®-laitteiden erittäin alhaiset huoltokustannukset näkyvät alhaisina elinkaarikustannuksina.

Puhdistustehoa ammattikeittiöön tehokkaalla UV-tekniikalla

CleanMaster®-järjestelmässä käytetään erikoisvalmisteista UV-putkea, jolla on markkinoiden pisin elinikä. UV-putki on suunniteltu ammattikeittiökäyttöön, joten se toimii erinomaisesti vielä yli 90 °C lämpötiloissa. Vastaavat perinteisen tekniikan UV-putket menettävät huomattavasti tehoa, kun lämpötila nousee yli 40 °C.

Markkinoiden tehokkain 4-portainen puhdistustekniikka pitää myös rasvakammiot puhtaina. UV-tekniiikka vaikuttaa tehokkaasti rasvakammioon sekä läpi virtaavaan ilmaan. Lisäksi järjestelmän tuottama otsoni huolehtii rasvan pilkkomisesta ja hajuhaittojen eliminoinnista.

Turvallisuus ja käytettävyys edellä

Turvallisuus on meille aina etusijalla. CleanMaster®-järjestelmä on varustettu patentoidulla SlideSafe-turvamekanismilla, joka estää laitteen toiminnan, mikäli turvalaitteet huomaavat virheen.

Turvallisuutta ja käytettävyyttä parantaa huomattavasti myös ammattikeittiökäyttöön suunniteltu erikoisvalaisin Climecon OptiLumo. OptiLumon nerokas optiikka jakaa valon tasaisesti työalueelle ilman että käyttäjä kärsii häikäisystä. Ammattilaiset kiittävät hyvää valotehoa, värintoistoa ja häikäisyvapautta, joiden johdosta pitkäkään työpäivä ei rasita silmiä, ja tarkkaavaisuutta vaativat työtehtävät onnistuvat vaivattomasti.

Ammattikeittiöiden ilmanvaihtoratkaisumme on suunniteltu kestämään aikaa niin teknisesti kuin myös ulkonäön osalta. Laadukkaat suomalaiset Climecon-ammattikeittiöratkaisut ovat edullinen ja pitkäikainen valinta keittiöön, jossa arvostetaan parasta mahdollista käytettävyyttä, paloturvallisuutta ja sisäilmanlaatua.

Kysy ammattikeittiöiden suunnittelupalvelustamme, millainen ratkaisu olisi paras sinun keittiöösi:
Ota yhteyttä

Climecon 14.1.2019