X-Mies tietää: Suunnittele lumisuojat helposti Tuisku.X:llä - vaikka suoraan AutoCADissa

Kuinka lumisuojien ja raitisilmasäleikköjen suunnittelusta saadaan helppoa? Tuisku.X:llä ja X-Miehen ohjeilla tietenkin!

Climeconin valintaohjelmiin kuuluva Tuisku.X helpottaa lumisuojien suunnittelua ja mitoitusta ja tarjoaa suunnittelijalle hyödyllisiä ominaisuuksia. Ohjelmalla voi esimerkiksi valita säleikön koon lähes portaattomasti ja myös kanavan liitosmitaksi on mahdollista valita juuri suunnitelmaan sopiva mitta. Lisäksi säleikköjen suunnittelu onnistuu vaikkapa raitisilmakammioon liitettynä.

Tuisku.X on käytettävissä suoraan AutoCADissa Climeconin MagiCAD-pluginilla, josta löytyvät myös Vent.X päätelaitteiden valintaan ja mitoitukseen sekä Huuva.X ohjelma ammattikeittiöiden huuvien ja ilmanvaihtokattojen valintaan sekä keittiön ilmavirtojen mitoitukseen. Ohjelmasta saa suoraan MagiCADiin vietävän, tarkan objektin valittujen tuoteominaisuuksien perusteella.

 X-Miehemme Antti Rytivaara jakaa jälleen auliisti osaamistaan ja esittelee nyt, kuinka lumisuojien suunnittelu käytännössä tapahtuu Tuisku.X:llä. X-Miehen videolta näet tällä kertaa koko säleikköjen suunnitteluprosessin aina erikoiskokoisten säleikköjen suunnittelusta projektin MagiCADilla viimeistelyyn saakka.


Climecon 23.9.2019