MagiCAD/Revit pluginit

Climecon tarjoaa MagiCAD -liitosohjelman AutoCADiin sekä Vent.X-pluginin Revittiin.

  • Huuva.X MagiCAD Plugin

Climeconin Huuva.X MagiCAD Plugin on Windows -pohjainen liitosohjelma MagiCADissa. Tällä liitosohjelmalla löydät projektiisi parhaat mahdolliset ammattikeittiöratkaisut helposti. Tiesithän, että Huuva.X -ohjelmasta voidaan suoraan siirtää mitoitettu huuva MagiCAD -liitosohjelmaan, mikä nopeuttaa työskentelyä ja helpottaa 3D-suunnittelua.

  • Tuisku.X MagiCAD Plugin

Climeconin Tuisku.X MagiCAD Plugin -liitosohjelma tekee lumisuojien suunnittelusta entistä helpompaa.
Tällä liitosohjelmalla tuodut objektit sisältävät mittatietojen lisäksi myös ääni- ja painehäviötiedot annetulla ilmavirralla. Tuotteen siirtäminen osaksi MagiCAD-projektia onnistuu helposti muuutamalla klikkauksella.

  • Climecon MagiCAD Plugin AutoCADiin

Climeconin MagiCAD Plugin -liitosohjelmalla käytät Vent.X, Huuva.X ja Tuisku.X-valintaohjelmia suoraan AutoCADissa. Laitteiden tekninen tarkastelu ja päätelaitteiden ilmavirtojen mallinnus käy nopeasti ilman, että ohjelmasta tarvitsee poistua. Tiedät, miten suunnittelemasi päätelaite toimii erilaisissa olosuhteissa ja tuote lisätään projektitietoihinvalituilla ominaisuuksilla.

  • Climecon MagiCAD Plugin Revittiin- Uutuus!

Climeconin Vent.X ja nyt myös Huuva.X ovat saatavilla myös Revit -ohjelmaan. Ohjelmasta ei tarvitse poistua eikä lisäosaa varten tarvitse MagiCAD-ohjelmaa tai lisenssiä. Tarkastelussa voi mennä päätelaitteen heittokuvion mallinnukseen ja olosuhdetarkasteluun juuri kuten Vent.X:llä. Huuva.X:llä ammattikeittiön huuvan valitsee nopeasti ja saa keittiön ilmavirtalaskelman. Pluginin avulla saa luotettavan ilmanvaihdon päätelaitteen tai huuvan 3D-malllin Revit-suunnitelmaansa.

Lataa MagiCAD ja Revit Pluginit täältä +

 

Varaa ilmainen Valintaohjelmien koulutus