MyAir on mukana Highlights-innovaatiokilpailussa Finnbuildeilla

Kehittämämme IoT-teknologiaa hyödyntävä älykäs ilmanvaihtoratkaisu MyAir on saanut tunnustusta talotekniikan alalla ja tuli valituksi noin 70 ilmoittautuneen joukosta yhdeksi yhdestätoista Finnbuild-messujen Highlights-tuotteesta.

Finnbuild-messut kokoavat vuosittain yhteen suomalaiset rakennusalan yritykset ja kolmipäiväinen tapahtuma kerää vuosi toisensa jälkeen huomiota myös kansainvälisissä piireissä. Tänä vuonna tapahtuman teemoina ovat erityisesti MyAiriin osuva Digitalisaatio 2.0, Yhteiskehittäminen ja kumppanuus sekä Muunneltavuus.

Rakennusalan innovaatiot esille

Messuilla järjestetään Highlights-innovaatiokilpailu, jossa pyritään nostamaan esille rakennusalaa mullistavia innovaatioita, tutkimuksia, tuotteita ja palveluita, joilla on kaupallista potentiaalia. Tuomaristo tekee päätöksensä erityisesti seuraavien kriteerien perusteella:

  •     Rakennus- ja talotekniikka -alan tai infra-alan ja yhdyskuntatekniikan uusi soveltaminen tai uuden ja   vanhan tiedon innovatiivinen yhdistäminen.
  •     Ehdotuksen tuomat käytännön ratkaisut, edut ja hyödyt loppukäyttäjälle – asiakkaalle, kuluttajalle tai yhteiskunnalle.
  •     Ehdotuksen jo toteutunut tai potentiaalinen kaupallinen hyödynnettävyys koti- ja/tai ulkomailla.

Torilla tavataan!

Tänä vuonna Climeconin MyAir on yksi yhdestätoista ehdokkaasta, jotka raati valitsee hakemusten perusteella mukaan kilpailuun. Ehdokkaisiin pääsee Messukeskuksen lisäksi tutustumaan Finnbuildin nettisivuilla ja Highlights-voittaja julkistetaan 11.10.

Kilpailun voittaja saa maineen ja kunnian lisäksi 3000 euron rahapalkinnon, joka on tarkoitettu käytettäväksi keksinnön kansainvälistämiseen.

Käy katsomassa, mikä hurmasi raadin uudistuneilta MyAir-sivuiltamme tai tule tutustumaan ratkaisuun Finnbuild-messuilla, osastollemme 6c70.

Climecon 12.9.2018