Ilmanvaihdon parantaminen kodeissa ja taloyhtiöissä – kenelle MyAir sopii?

Älykäs MyAir-ilmanvaihtojärjestelmä huolehtii, että kotien sisäilma on terveellistä ja puhdasta. Automaattisesti toimiva järjestelmä pitää koko kerrostalon ilmanvaihdon tasapainossa läpi vuoden mittaamalla venttiilikohtaisesti ilmamääriä, kosteutta ja lämpötilaa sekä säätämällä ilmanvaihtoa olosuhteiden mukaan. Tuloksena on vedoton ja tasainen ilmanvaihto sekä terveellinen sisäilma, jota on hyvä hengittää.


Terveellinen ja turvallinen koti kuuluu kaikille

Kodin sisäilmalla on merkittävä vaikutus asukkaiden hyvinvoinnille ja terveydelle. Huono sisäilma ja toimimaton ilmanvaihto aiheuttavat oireita niin asukkaille kuin kodillekin. Valitettavan usein ongelmat jäävät kuitenkin tunnistamatta ja korjaamatta. Siksi kehitimmekin MyAir-ilmanvaihtoratkaisun tunnistamaan ja ratkomaan kodin sisäilman ongelmat automaattisesti.

Lataa alta sisäilmaselvityslomakkeemme, jolla voit kartoittaa taloyhtiösi sisäilmaolosuhteita.

Hyvästit huonolle sisäilmalle – ilmanvaihdon parantaminen on nyt helppoa

MyAir-ratkaisu pitää huolen, että koti ja sen asukkaat voivat hyvin. Järjestelmä ratkoo epätasapainoisen ilmanvaihdon ongelmia ja tasoittaa ilmamäärät huoneistojen välillä automaattisin mittauksin ja säädöin. Mittaamalla huoneistojen ilmamääriä, kosteutta ja lämpötiloja MyAir tunnistaa sisäilmaolosuhteiden muutokset ja säätää ilmanvaihtoa tarpeen mukaan.


MyAir mittaa jatkuvasti asuntojen ilmamäärää, kosteutta ja lämpötilaa sekä reagoi mittaustuloksiin säätäen ilmanvaihtoa tarpeen mukaan. Järjestelmä hoitaa hälytyskutsun automaattisesti, mikä mahdollistaa ongelmien tunnistamisen ja ilmanvaihdon parantamisen nopeasti.


MyAir tasoittaa huoneistojen väliset paine-erot, jolloin koteihin virtaava ilma on puhdasta ja terveellistä hengittää, eivätkä hajut ja epäpuhtaudet leviä asuntojen välillä.

  

MyAir hyödyttää kerrostaloasukkaita monin tavoin: Järjestelmä vähentää huoltokäyntejä, energiakuluja sekä kustannuksia. Lisäksi se poistaa vedon tunnetta, hajuhaittoja ja kodin tunkkaisuutta sekä takaa turvallisen ja terveellisen sisäilman.


Säästöä yhtiölle ja asukkaille

MyAir-järjestelmä on sijoitus tulevaisuuteen. Tarpeenmukainen ilmanvaihtojärjestelmä säästää energiaa ja vähentää turhia huoltokäyntejä laskien taloyhtiön energia- ja ylläpitokuluja. Vähentyneet kustannukset näkyvät esimerkiksi pienentyneinä yhtiövastikkeina. 

Tyytyväiset käyttäjät

Myös MyAirin käyttäjät ovat tutkitusti tyytyväisiä tuotteeseen. Ennen ja jälkeen järjestelmän asennuksen suorittamamme asukaskysely MyAir-kohteessamme Espoon Kalastajanmäessä todistaa, että MyAir on parantanut asukkaiden asuinolosuhteita ja ilmanvaihtoa merkittävästi.

Ennen MyAirin asentamista kerrostalon asukkaat raportoivat lukuisista ilmanvaihdon ongelmista, kuten asuntojen tunkkaisuudesta, vedon tunteesta ja muista asunnoista leviävistä hajuista. MyAirin asennuksen myötä kaikki ongelmista olivat vähentyneet kokonaan tai lähes kokonaan.

Näistä tutkimuskohteen asukkaat raportoivat MyAirin asentamisen jälkeen:

•    Tunkkaisuus kadonnut kaikista asunnoista
•    Hajujen leviäminen asunnosta toiseen vähentynyt huomattavasti
•    Vedon tunne asunnoissa kadonnut
•    Pyykit kuivuvat nopeammin
•    Pinnat ja ikkunat eivät enää huurru
•    Ilmanvaihdon parantuminen: Tyytyväisyys ilmanvaihtoon kasvanut selvästi


Vastaa myös allergikkojen tarpeisiin

MyAir sopii myös allergikoille, astmaatikoille ja yliherkille. Sen sijaan, että ilma tulisi asuntoon hallitsemattomasti vääriä reittejä pitkin tuoden sisäilmaan epäpuhtauksia, MyAir mittaa ja tasapainottaa ilman vaihtumista varmistaen sisäilman puhtauden. Lisäksi järjestelmä tunnistaa pienimmätkin merkit rakennuksen mahdollisista kosteusvaurioista tai ilmanvaihdon ongelmista jo erittäin aikaisessa vaiheessa, joten ongelmat voidaan paikantaa ja korjata nopeasti. 

Lue lisää MyAir-ratkaisusta >