TÄMÄ ON SISÄILMASTONMUUTOS

Projektin kulku

MyAir-ilmanvaihtoventtiilien asennus hoituu nopeasti päivässä. Hoidamme puolestasi myös ilmanvaihdon säädön ja puhdistuksen.


MyAirin käyttöönotto ja asennus on helppoa ja nopeaa. Venttiilien asennus koko kerrostaloon hoituu yhdessä päivässä.


MyAirin hankintaa varten tarvitaan vain rakennuksen ilmanvaihtosuunnitelmat. Ilmanvaihtosuunnitelmien pohjalta laskemme järjestelmän tarpeet ja määrittelemme tarpeisiin parhaiten sopivat laitteet.

Asennus avaimet käteen -ratkaisuna

MyAirin asentaminen ja käyttöönotto on niin vaivatonta ja nopeaa, että se onnistuu jopa yhdessä päivässä. Huolehdimme myös asennuksesta puolestasi.

Aluksi sovitaan tutustumiskäynti kohteeseen, jonka aikana selvitämme ilmanvaihdon nykytilan. 

Hoidamme avaimet käteen -periaatteella kohteelle perusteellisen ilmanvaihtoremontin asennuksen yhdeydessä. Uusimme kohteen puhaltimen ja venttiilit tarpeen mukaan, sekä järjestetämme nuohouksen kohteeseen. 

Kun kanaviston kunto on tarkistettu ja puhdistettu, vaihdamme  vanhojen venttiilien tilalle MyAir-venttiilit.

Teemme taatusti toimivan lopputuloksen saavuttamiseksi ilmamäärien tarkistukset myös kohteen kiinteille venttiileille ja puhaltimille. 

MyAir projekti sisältää esisuunnittelun sekä asennuksen ja käyttöönoton lisäksi seurantapalavereja kuuden kuukauden välein.


Tyytyväisyystakuu

Vuoden päästä asennuksesta sovimme kontrollikäynnin, jossa kartoitamme taas ilmanvaihdon tilan, tarkastamme laitteiston kunnon ja haastattelemme asukkaita siitä, kuinka he ovat kokeneet MyAirin. Mikäli MyAiriin ei olla tyytyväisiä, vaihdamme vanhat venttiilit takaisin paikoilleen.

Laitteiston takuu

Laitteiston takuu on voimassa 24 kuukautta asennuksesta.

Säilytämme kohteen alkuperäiset venttiilit.


Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää >