Tietoa meistä

Climeconilta saat ammattitaidolla ja yli 30 vuoden kokemuksella toteutetut, uusimmalla teknologialla varustetut kotimaiset ilmanvaihtoratkaisut. 


Parempaa sisäilmaa jo miljoonille 

Me Climeconilla olemme toimineet ilmanvaihdon ammattilaispuolella jo vuodesta 1984. Olemme ilmanvaihtoalan ammattilaisten keskuudessa luotettu ja arvostettu yritys sekä Talotekniikkateollisuus ry:n jäsen. Kotimaiset ilmanvaihtoratkaisumme ovat tuottaneet parempaa sisäilmaa jo miljoonien ihmisten hengitettäväksi kodeissa, kouluissa ja työpaikoilla.

Me Climeconilla tarjoamme ammattitaitoa ja asiantuntijuutta sekä parhaat kotimaiset ilmanvaihtoratkaisut yli 30 vuoden kokemuksella.


Asiantuntijuus ja ammattitaito näkyvät kaikessa tekemisessämme: tarjoamme asiakkaillemme sekä fiksuimmat ilmanvaihtoratkaisut että parhaat työkalut ratkaisujen suunnitteluun ja toteutukseen. 

Uusimmalla teknologialla varustetut päätelaitteet  

Hyödynnämme pitkää kokemustamme ja ammattitaitoamme rohkeasti uusien ilmanvaihtoratkaisujen kehittämisessä ja pyrimme aina kulkemaan teknologiakehityksen kärjessä. Uusia teknologioita ennakkoluulottomasti hyödyntämällä kehitämme jatkuvasti tuotteitamme ja palveluitamme - käyttäjien ehdoilla tietenkin.  

Kaikissa ratkaisuissamme yhdistyvät suomalainen design, käytettävyys sekä uusimmat teknologiat, joilla varmistamme parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen.

Turvallinen ja luotettava ilmanvaihto  

Meille asiakas on aina ykkönen. Toteutamme asiakkaan toiveet joustavasti ja ratkaisukeskeisesti. Luottamus on meille ehdottoman tärkeää, ja pidämme tiukasti kiinni siitä, että mitä lupaamme, sen pidämme. Climeconin tuotteiden ja palveluiden kohdalla voit aina luottaa siihen, että tiedät mitä saat. 

Tuotteemme suunnitellaan ja valmistetaan täysin kotimaisesti Pihtiputaalla ja Kausalassa. Tuotekehityksessä keskitymme erityisesti ratkaisujemme turvallisuuteen: ilmanvaihtoratkaisumme ovat sekä turvallisia käyttää että varmistavat sisäilman olevan turvallista hengittää. 


Tutustu meihin tarkemmin täällä >