TUISKU lumisuojat uudistuivat nerokkaan OptiASENNUS-listan avulla

Climeconin tuotekehitys on perinteisesti tuottanut laadukkaita laitteita, joista löytyy myös ilmanvaihtolaitteiden asentajien ja huoltajien työtä helpottavia fiksuja ratkaisuja.  Uusin tätä laatua on TUISKU-säleikköjen OptiASENNUS-kiinnitysmekanismi.

Yksinkertaisen nerokas kiinnitys OptiASENNUS-listan avulla


Raskasta säleikköä ei tarvitse kannatella seinää vasten, vaan asennuksessa hyödynnetään OptiASENNUS-listaa. Lista porataan kanavan ylle, minkä jälkeen itse säleikkö nostetaan listan päälle, tiivistetään ja ruuvataan kiinni seinään. Useamman TUISKUn tapauksissa laskee tämä jo merkittävästi nostokustannuksia.

Suunnittelussa ei ole jätetty mitään huomioimatta; vatupassi pysyy tukevasti OptiASENNUS-listan päällä, mikä säästää asentajan käsiä. Kun lista on kiinnitetty oikealle korkeudelle kanava-aukon yläreunasta, liikkuu säleikkö vaakatasossa listan päällä, eli asentajalle jää vielä pelivaraa juuri oikean kohdan löytämisessä, ennen kuin säleikkö ruuvataan lopullisesti paikoilleen.

OptiASENNUS kuuluu vakiona kaikkiin Climeconin pinta-asenteisiin TUISKU-lumisuojiin. Kattavaan TUISKU-sarjaan kuuluu uppo- ja pinta-asennettavat säleiköt pysty- ja vaakasäleillä sekä myös lumisuojien sivuosien säleillä.

Laadukkaat säleiköt kestävät säätä ja aikaa


Säleikköjen pinnoite kestää kansainvälisesti käytetyn ilmastorasitusluokan C4 olosuhteet, joka on paras ISO 12944-6 luokituksessa. Tämä tarkoittaa, että ulkokäyttöön asennettavan laitteen ulkopinta säilyttää sävynsä jopa kymmeniä vuosia eikä pinnoite lohkeile tai valu seinää pitkin.

Säleiköt on testattu ja ne eivät todistetusti päästä rakenteita vaurioittavaa sadevettä tai lunta ilmanottokanaviin suurillakaan ilmamäärillä. Testien perusteella TUISKUjen vedenerotusaste toiminta-alueella on 100%, mikä vastaa ISO 14001:2004 testiluokituksen korkeinta A-tasoa.


Valitse sopivat säleiköt TUISKU.X:n avulla >>

Climecon 28.5.2019