Paroc Lupaus

Valkeakosken asuntomessujen kohde numero 21, passiivitalo Paroc Lupaus, on yksilöllinen 234 neliön omakotitalo. Puurunkoinen rakennus täyttää VTT:n määrittelemät kriteerit suomalaiselle passiivienergiatalolle: sen lämmitysenergiatarpeeksi on laskettu 23,8 kWh/m2 vuodessa. Hyvä energiatehokkuus on saavutettu tinkimättä asumismukavuuksista ja perheen muista toivomuksista.

Kohteeseen on asennettu Climeconin ECO-ilmalämmittimet, joilla päästään optimoituun energiatehokkuuteen sekä huonekohtaiseen säätöön.

ECO-sarjan tuotteilla ja huonekohtaiselle ilmalämmityksellä toteutetaan huonetilojen energiatehokas, tarkka, äänetön, vedoton ja kustannustasoltaan järkevä passiivitalon lämmitys sekä ilmanvaihto. ECO-sarjan tuotteet ratkaisevat luonnollisesti myös matalaenergiatalojen lämmitys- ja ilmanvaihtotarpeet.

Muita Climeconin kohteeseen valittuja tuotteita ovat keskeisellä ja näkyvällä paikalla tyylikäs ja moderni tuloilmalaite FINO sekä kuultolakatut RETRO-, OKI- ja SET-päätelaitteet. Harkittu ja viimeistelty suunnittelu takaa varman ja laadukkaan lopputuloksen.

Klikkaa kuvia

 
  • referenssikuvat/paroclupaus/Paroc-Lupaus
  • referenssikuvat/paroclupaus/Paroc-Lupaus-ECO-1T
  • referenssikuvat/paroclupaus/Paroc-Lupaus-ECO1T2
  • referenssikuvat/paroclupaus/retro
  • referenssikuvat/paroclupaus/Paroc-Lupaus-FINO1