Rautia Heiskanen Kiuruvesi

Uusi ja nykyaikainen Rautia Heiskanen avattiin marraskuussa 2012 Kiuruvedelle.

Rautia Heiskasen uuteen myymälätilaan valittiin Climeconin tyylikkäät NOX-S-tuloilmahajottajat.

Rautia Heiskasessa muuntojoustavuus ja helppo huollettavuus olivat erityisen tärkeitä kriteereitä tuloilmahajottajien valinnassa. NOX-S tuloilmahajottajan hajotuskuvion muuttaminen onkin erittäin helppoa tilojen käyttötarkoituksen tai järjestyksen muuttuessa. Puhdistusluukun ansiosta myös tuotteen huoltaminen on erittäin helppoa ja yksinkertaista.

Muuntojoustavat NOX-S tuloilmahajottajat ovat erinomainen valinta avaraan myymälätilaan, sillä ne ovat myös ilma- ja ääniteknisiltä ominaisuuksiltaan huippuluokkaa verrattuna muihin vastaaviin tuotteisiin. NOX-S onkin suunniteltu kohteisiin, joissa äänitasolle on asetettu erityisen korkeat vaatimukset. Säädöstä ja kuristuksesta aiheutuvat äänet vaimennetaankin tehokkaasti ennen hajotinosaa.

Rautia Heiskasen ilmanvaihtourakoitsija Jarkko Juntunen Iisalmen Putkiasennus Oy:stä on myös hyvin tyytyväinen NOX-S tuloilmahajottajaan. Juntusen mukaan NOX-S oli odotettua parempi tuote, joka todella toimii, vaikka hajotuskuvioihin pitäisikin tehdä muutoksia. Hän oli myös hyvin tyytyväinen tuloilmahajottajan erinomaiseen ja varmaan säädettävyyteen sekä säätöpellin yhteydessä olevaan puhdistusluukkuun, jonka ansiosta tuotetta on helppo huoltaa.

Rautia Heiskasen LVI-suunnittelusta vastasi Jari Niskanen Ky.
 
  • referenssikuvat/Rautia/rautia3
  • referenssikuvat/Rautia/rautia4
  • referenssikuvat/Rautia/rautia7
  • referenssikuvat/Rautia/rautia2
  • referenssikuvat/Rautia/rautia5
  • referenssikuvat/Rautia/rautia6