Luftdon > Undertak > ILO tilluftsdiffusor
 

ILO tilluftsdiffusor

ILO tilluftsdiffusor för undertak och kassettak har en modern och elegant design, höga luft- och ljudtekniska egenskaper samt en ovanligt enkel installation.

Virveldiffusorn ILO:s galler skapar ett virvlande spridningsmönster som breder ut sig horisontellt. ILO lämpar sig både för standard- och variabelt luftflöde och tack vare sitt höga blandningsförhållande även för hypotermitilluft. ILO Z är avsedd för objekt där undersidorna på undertakets takelement är en ram som formats av T-profiler på undersidan.

ILO, OLO, OLE och OLOi är mycket enkla att installera, eftersom en av deras egenskaper är en patenterad horisontell rörlighet, som märkbart underlättar installationsarbetet. Trots att virveldiffusorn inte skulle befinna sig mitt under taköppningen efter installationen av kanalen, kan den tack vare den horisontella rörligheten placeras på rätt plats utan att man behöver göra ändringar i kanalsystemet. Tack vare rörligheten blir installationen alltid snygg och i bästa fall kan man spara mycket installationstid.

Spela upp video

 

Egenskaper:

  • Elegant design
  • Enkelt att installera
  • Virvlande spridningsmönster som breder ut sig horisontellt
  • Höga luft- och ljudtekniska egenskaper
  • Z model som är avsedd för objekt där undersidorna på undertakets takelement är en ram som formats av T-profiler på undersidan.

 Bekanta dig med andra produkterna i serien