Luftdon > Undertak > OLO tilluftsdiffusor
 

OLO tilluftsdiffusor

OLO tilluftsdiffusor för undertak och kassettak har en modern och elegant design, höga luft- och ljudtekniska egenskaper samt en ovanligt enkel installation.

OLO har riktade munstycken och är konstruerad för stora luftmängder som skapar ett konstant horisontellt spridningsmönster. Tack vare de riktbara munstyckena är det lätt att ändra OLO:s spridningsmönster efteråt, t.ex. när man gör ändringar i utrymmet. OLO lämpar sig både för standard- och variabelt luftflöde och tack vare dess höga blandningsförhållande även för hypotermitilluft.

OLO Z är avsedd för objekt där undersidorna på undertakets takelement är en ram som formats av T-profiler på undersidan.

ILO, OLO, OLE och OLOi är mycket enkla att installera, eftersom en av deras egenskaper är en patenterad horisontell rörlighet, som märkbart underlättar installationsarbetet. Trots att virveldiffusorn inte skulle befinna sig mitt under taköppningen efter installationen av kanalen, kan den tack vare den horisontella rörligheten placeras på rätt plats utan att man behöver göra ändringar i kanalsystemet. Tack vare rörligheten blir installationen alltid snygg och i bästa fall kan man spara mycket installationstid.

Spela upp videoEgenskaper:

  • Elegant design
  • Enkelt att installera
  • Ett konstant horisontellt spridningsmönster
  • Höga luft- och ljudtekniska egenskaper
  • Z model som är avsedd för objekt där undersidorna på undertakets takelement är en ram som formats av T-profiler på undersidan.

Bekanta dig med andra produkterna i serien