ECO-ilmalämmitysjärjestelmä

Uudistettu älykäs huonekohtaiseen ilmanlämmitykseen tarkoitettu ECO-sarja tarjoaa energiatehokkaan vaihtoehdon passiivitalojen tarpeenmukaiseen lämmitykseen.


Alan johtavien toimijoiden kanssa yhteistyössä kehitetyssä tuotesarjassa on kiinnitetty erityishuomiota siihen, että laitteisto on huippuluokkaista. Käyttäjä saa samasta päätelaitteesta sekä ilmanlämmittimen että laadukkaan ja tyylikkään tuloilmahajottajan.


Uudistunut tuotevalikoima

Uudistettu järjestelmä kattaa ECO-W seinähajottajan, ECO-C kattohajottajan sekä käyttäjäystävällisen huonesäätimen, ECO-T:n. Digitaalinen laitteisto sisältää helpon integrointimahdollisuuden taloautomaatio-järjestelmiin Modbusin avulla. Säätimen helppokäyttöinen diginäyttö antaa käyttäjän säätää tarkasti huoneen lämmitystä. Lisäksi ajastus- ja etäohjausmahdollisuudet taloautomaatiosta tuovat varmuutta ilmanlämmityksen tarpeenmukaisuuteen.


Ympäristöystävällinen ja kustannustehokas lämmitysratkaisu

Investointinäkökulmasta järjestelmän myötä tilaan ei tarvitse ilmanvaihtolaitteiston lisäksi patteria tai muuta lämmitysmuotoa kuten lattialämmitysverkostoa, joihin verrattuna myös huonekohtaiset säätömahdollisuudet ovat aivan omaa luokkaansa.

Tarpeenmukainen ja terveellinen sisäilma ovat osa Sisäilmaston muutos -missiotamme, joka toteutuu myös ECO:ssa. Design ja luotettavuus ovat olleet ECO-sarjan kehittämisen ytimessä. Tilan rakenteet eivät rajoita laitteiston toimintaa, vaan mikäli pitkä tai korkea tila vaatii useamman venttiilin, toimivat nämä kaikki synkronoidusti yhden huonekohtaisen säätimen takaa.