Luftdon > Undertak > HALO
 

HALO

Huipputyylikkäät modernit hajottajat. HALO on arkkitehtien kanssa yhteistyössä kehitetty tuloilmahajottaja alaslaskettuihin kattoihin.

Muotoilultaan ajaton, selkeälinjainen ja särmikäs, alakattoasennukseen sopiva HALO muodostaa vaakatasoon leviävän hajotuskuvion. Laite sopii suurille ilmamäärille ja se soveltuu hyvin laajasti eri tyyppisiin kohteisiin.

Hajottaja muodostaa tyylikkään ja eheän kokonaisuuden yhdessä alakaton kanssa. HALO jättää tilan yleisilmeen viimeistellyksi. Laitteen tekniikka tai kiinnitys eivät näy ja kekseliään muotoilun ansiosta sen naamaosa vaikuttaa leijuvan kattopinnassa.

Huippuluokkaiseen ilmanjakoon

Kattohajottajan toiminnallinen rakenne mahdollistaa laajalle leviävän hajotuskuvion ja vedottoman imanvaihdon. HALOn hajotuskuvion suuntaa voidaan helposti ja luotettavasti suunnata yhteen, kahteen, kolmeen tai neljään suuntaan.

HALO sopii käytettäväksi FLO-liitäntälaatikon kanssa. Tarkka ja kutinsa pitävä SlideFix-säätö on sekä helppokäyttöinen että mahdollistaa koko ilmanvaihtojärjestelmän tarkan mitoituksen. SlideFix-säätömekanismin ansiosta päästään mittaustarkkuusluokka 1 tarkkuuteen.

Monenlaiseen asennukseen

HALO soveltuu 600x600 mm alakattoihin, mutta valikoimsta löytyy myös malli reikä katossa-asennukseen.

HALO soveltuu myös poistoilmalle. Myös tällöin voidaan käyttää FLO-liitäntälaatikkoa.

Ominaisuuksia:

  • Vaakasuoraan puhallukseen
  • Puhalluskuvio suunnattavissa 1-, 2-, 3- tai 4-suuntaan
  • Saatavilla 600x600 kokoisiin alakattoihin


Snabbval

Tilluft


Frånluft

Måttinformation

HALO


HALO-X