Miten teillä tuetaan paikallisia yrittäjiä vaikeina aikoina?

Suomalaisena yrityksenä meillä Climeconilla suositaan suomalaisia alihankkijoita. Etenkin viime aikoina olemme lisäksi ideoineet keinoja, joilla oman toimintamme puitteissa voimme auttaa myös kotimaisia pienyrittäjiä ja palveluntarjoajia. Alla muutama esimerkki ja lisää on luvassa!

Chjokon suklaatasting

Yllättävistä makuyhdistelmistä herkullisia suklaakonvehteja valmistava helsinkiläinen Chjoko mahdollisti perjantaina Teamsin välityksellä käydyn suklaatastingin. Yllätyskonvehtilajitelma toimitettiin työntekijöillemme kotiin asti ja jokaisen tuli arvailla, mitä makuja lajitelmasta löytyi. Pihtiputaan tehtaamme monitoimimies Antti Hämäläinen sekä Helsingin toimistomme aurinko Henja Heikkilä veivät potin. Onnittelut voittajille! 


Core trainers-treenit

Yritysten jumppahetket ovat yleistyneet ja myös Climeconilla pyritään pysymään tikissä. Kuukausipalaverimme yhteydessä Juho Ranta Helsinki Core Trainersilta veti Climeconin toimihenkilöille Teamsin välityksellä hikisen kehonpainoharjoituksen.


Lounasmatilta keittoa

Kokoustiloja ja cathering-palveluja tarjoava Lounasmatti on climeconlaisten perhearjen uusi pelastaja. Olemme aiemminkin käyttäneet firman palveluita ja tuemme nyt työntekijöidemme ruokahuoltoa Lounasmatin kotiin toimittamilla, reippaan kokoisilla ja herkullisilla keitoilla.

Meillä on jatkuva ideointi käynnissä siitä, millä muilla tavoilla voimme kantaa kortemme kekoon pienyrittäjien ja paikallisen liiketoiminnan tukemisessa. Jutulle on siis luvassa jatkoa, pysy kuulolla!

Climecon 1.4.2020