Tulo- ja poistoilmahajottajat > Näkyvä asennus > NOX-S tuloilmahajottaja
 

NOX-S tuloilmahajottaja

NOX-S on muuntojoustava ja matala tuloilmahajottaja näkyvään asennukseen.

Kotimaisten tuloilmahajottajien NOPin, NOTin ja NOXin ominaisuuksiin kuuluu erittäin laaja muuntojoustavuus sekä tarkka ja selkeä paine-eroon perustuva säätö. Tilojen järjestyksen tai käyttötarkoituksen muuttuessa niiden hajotuskuvio voidaan suunnata uudestaan parhaan mahdollisen ja vedottoman ilmanjaon aikaansaamiseksi.

S-malli - hiljaistakin hiljaisempi

Kohteisiin, joissa äänitasoille on asetettu erityisen korkeat vaatimukset, on kehitetty omat tuotteet NOP-S, NOT-S ja NOX-S. Säädöstä ja kuristuksesta aiheutuvat äänet vaimennetaan tehokkaasti ennen hajotinosaa.

Ratkaisu on visuaalisesti erittäin tyylikäs, sillä kanavakoko pysyy samana. Säätö tapahtuu samalla tavalla kuin perusmalleissa. Tällaisia kohteita ovat tyypillisesti koulut, toimistot ja päiväkodit. S-versiot soveltuvat hyvin myös saneerauskohteisiin, missä tarvitaan suurta kuristuskykyä. Vaimennusmateriaali täyttää puhtausluokan M1 vaatimukset.

Ominaisuuksia:

  • Erittäin laaja muuntojoustavuus
  • Tarkka ja selkeä paine-eroon perustuva säätö
  • Korkeat ilma- ja äänitekniset ominaisuudet
  • Helposti säädettävä asennuskorkeus
  • Todella matala rakennekorkeus
  • Ylivoimaisen helppo ja nopea puhdistettavuus
  • Hajottajaosan vaihtomahdollisuus

Värivaihtoehdot


Mittatiedot

Mitoitus

Käyrästöjä ei ole tarkoitettu säätöön.

NOX-S-125NOX-S-160NOX-S-200NOX-S-250NOX-S-315

Hajotuskuviot ja heittopituudet

NOX-S hajotuskuvio

Suuttimet suunnattu keskelleNOX-S vaihtoehtoiset hajotuskuviot

Suuttimet pyörreasennossa

Sivulle käännetty hajotuskuvio

  


Heittopituudet

Δt 0°C astetta


Δt +5°C astetta


NOX ja NOX-S - muuntojoustavuuden etuja

NOX on suunniteltu erityisesti ylilämpöisen ilman käsittelyyn. NOXin ainutlaatuinen ominaisuus on mahdollisuus kääntää sen pystysuora hajotuskuvio 30 astetta sivulle. Tästä on suuri etu, jos hajotuskuvion eteen tulee esimerkiksi tilajärjestelyjen takia este.Pystysuora hajotuskuvio käännettyvä 30 astetta sivulle:

NOX-S säätöyksikkö

Staattiseen paine-eron mittaukseen perustuva NOX-S-säätöosa mahdollistaa erittäin tarkan ilmavirran mittauksen sekä säädön. Säätöosalla päästään tarkkaan (± 5%) ilmavirran säätöön myös pienillä ilmavirroilla ja kanavanopeuksilla.

NOX-S on erittäin helppo säätää

1. Paine-ero mitataan säätöyksikön mittayhteistä2. Säätö voidaan tehdä joko tuotteen mukana toimitettavan säätötyökalun tai ruuvimeisselin avulla. Säätö tapahtuu pyörittämällä työkalulla säätökiekkoa. Säätökiekon lukemat vastaavat erillisiä k-arvoja, jotka löytyvät säätöosan kyljestä.3. Säätöasento voidaan halutessa lukita ruuvilla.

Hae oikean kokoinen tuote Vent.X:stä
ilmavirran perusteella

Patent pending or patented