• referenssikuvat/Tyrvaan_Pappila/Ulkokuva2
  • referenssikuvat/Tyrvaan_Pappila/sali3
  • referenssikuvat/Tyrvaan_Pappila/sali2
  • referenssikuvat/Tyrvaan_Pappila/sali
  • referenssikuvat/Tyrvaan_Pappila/olohuone
  • referenssikuvat/Tyrvaan_Pappila/huone2
  • referenssikuvat/Tyrvaan_Pappila/keittio_1
  • referenssikuvat/Tyrvaan_Pappila/keittio_4
  • referenssikuvat/Tyrvaan_Pappila/keittio_2
  • referenssikuvat/Tyrvaan_Pappila/ulkokuva
 

Tyrvään Pappila

Sastamalassa sijaitseva Tyrvään Pappila tarjoaa tyylikkäät sisätilat ja kauniin pihaympäristön juhla- ja kokoustilaisuuksiin. Huolella entisöity tapahtumatalo tarjoilee lisäksi monenlaisia kulttuurielämyksiä sekä herkullista ruokaa. Climecon piti huolen, että upeat tilat saivat myös arvoisensa ilmanvaihtoratkaisut niin keittiöön kuin oleskelutiloihinkin. 

Tyrvään Pappilan rakennuttajan toiveena oli mahdollisimman näkymätön ilmanvaihto oleskelutiloissa. Oivan ratkaisun tarjosivat Climeconin FINO tuloilmaventtiilit, jotka ovat markkinoiden matalimmat ja tyylikkäimmät seinäventtiilit, ja sulautuvat helposti tilaan kuin tilaan. FINOn selkeä ja pelkistetty muotokieli sopii erittäin hyvin myös juhlavaan ja perinteiseen sisustukseen.

Pappilan salien ja kamarien ilmanvaihdosta valittiin huolehtimaan myös MIS suutinhajottajat sekä ainutlaatuisen helppoasenteiset OLE tuloilmahajottajat. Hajottajien elegantti muotoilu takaa, että ne sopivat myös ulkomuodoltaan rakennuksen tyylikkäisiin tiloihin.

        ”Climeconin tuotteet ovat laadukkaita ja tyylikkäitä.
            -LVI-suunnittelija Janne Räsänen

Keittiön ilmanvaihdolta kohteen rakennuttaja taas toivoi erityisesti energiatehokkuutta. Siksi keittiöön päädyttiinkin valitsemaan Climeconin CleanMaster®-huuvat. CleanMaster®-teknologia mahdollistaa lämmöntalteenoton keittiössä, mikä tekee huuvista energiatehokkaan valinnan. LVI-suunnittelija Janne Räsänen kertookin, että keittiön ilmanvaihtoratkaisuihin ollaan oltu Tyrvään Pappilassa tyytyväisiä: "Tilaajalta on tullut keittiön osalta palautetta, että hyvin pelaa!"

Räsänen kertoo tehneensä Climeconin kanssa yhteistyötä jo vuosien ajan. "Päädyin Climeconin tuotteisiin, koska ne ovat laadukkaita ja tyylikkäitä", hän summaa päätelaitevalmistajan valintaansa.


KOHDE

› Santamalassa sijaitseva Tyrvään Pappila on kaunis tapahtumatalo, jolla on pitkä historia. Tyylikkäät tilat sopivat monenlaisiin juhla- ja kokoustilaisuuksiin.


RATKAISUT

› MIS suutinhajottaja
› OLE tuloilmahajottaja
› TAK liitäntälaatikko
› FINO tuloilmaventtiili
› StandardPlus-huuvat
› CleanMaster®-huuvat


SUUNNITTELU

› LVI-suunnittelija Janne Räsänen, Suunnittelu Räsänen