Uutisarkisto

2020

9.11.2020
Tiedote: Laitteidemme pintakäsittely uudistuu
Siirrymme päätelaitteissamme asteittain uuteen ja upeaan mattapintaiseen pintakäsittelyyn. Uudessa tekstuuripinnassa yhdistyvät muun muassa helppo puhdistettavuus ja uskomattoman hieno ulkonäkö.

9.11.2020
Seinäpuhallus-laitteemme ovat sertifioituja
Alan ensimmäisten joukossa sertifioidut Climeconin kotimaiset laitteet tarjoavat todistetusti luotettavia laitevalintoja LVI-ammattilaisille, arkkitehdeille ja rakennuttajille.

22.10.2020
Osallistu Facebook-arvontaamme ja voita nimesi Ari Huuselan mastoon
Enää muutama viikko siihen, kun Ari Huusela starttaa matkansa ensimmäisenä suomalaisena Vendée Globe -kilpailijana. Climecon on jo mukana Arin huimalla matkalla, ja nyt voit itsekin päästä osaksi historiallista yksinpurjehdusta maailman ympäri osallistumalla arvontaamme Facebookissa. 

20.8.2020
Petri Vilkman on Climeconin tuore tekninen suunnittelija
Climecon sai riveihinsä uuden vahvistuksen, kun LVI-suunnittelun rautainen ammattilainen Petri Vilkman aloitti elokuun alussa teknisenä suunnittelijanamme. Petri liittyi suunnittelutiimin jatkoksi, ja suunnittelutehtävien lisäksi hän toimii myös asiakkaiden teknisenä tukihenkilönä laitteisiimme liittyvissä kysymyksissä. 

4.8.2020
FINO: suomalaisella sisäilmaosaamisella Itämeren hyvinvointia
Lähdimme vuoden 2020 alusta yhteistyöhön John Nurmisen Säätiön kanssa. Päätökseemme aloittaa yhteistyö vaikuttivat tärkeän hyväntekeväisyyskohteen lisäksi säätiön tinkimätön asenne ja konkreettiset teot.

25.6.2020
Ääniympäristön suunnittelu Vent.X:llä
Opetustilojen, toimistojen, sairaaloiden sekä asuinhuoneistojen päätelaitteiden suunnittelu on nyt entistä luotettavampaa markkinoiden edistyneimmällä, Vent.X-valintaohjelmalla - ääniympäristöä myöten!

6.5.2020
Climecon-tehtaiden kesälomat

16.4.2020
Climeconin pääsiäistempaukset pienyrittäjien tukemiseksi
Olemme Climeconilla ideoineet, miten voimme tukea kotimaisia, paikallisia yrittäjiä, ja nyt keksimme kolme tempausta pääsiäisen kunniaksi. Vaikka toimittiin juhlapyhien alla, ei vastaavia tekoja tarvitse ajastaa kalenterin mukaan. Kyllä joka päivä löytyy syitä piristää toista.

2.4.2020
Kun ilmanvaihto kohtaa arkkitehtuurin – HALO tuotekehitysprojekti arkkitehdin näkökulmasta
Keskustelimme Jaakko Hassin (Soini&Horto) kanssa, mitkä ovat tärkeimmät haasteet tilojen suunnittelussa tekniikan ja designin yhdistämisen näkökulmasta. Kokosimme alle kuinka niitä taklattiin Climeconin ja Soini&Horton yhteisessä HALO-tuotekehitysprojektissa.

1.4.2020
Miten teillä tuetaan paikallisia yrittäjiä vaikeina aikoina?
Suomalaisena yrityksenä meillä Climeconilla suositaan suomalaisia alihankkijoita. Etenkin viime aikoina olemme lisäksi ideoineet keinoja, joilla oman toimintamme puitteissa voimme auttaa myös kotimaisia pienyrittäjiä ja palveluntarjoajia. Alla muutama esimerkki ja lisää on luvassa!

30.3.2020
Webinaari: Vent.X uudet ominaisuudet -
Vietä tehokas puolituntinen X-Miehen kanssa ja opi viemään päätelaitteiden suunnittelu nextille levelille Vent.X uusilla toiminnoilla. Opi valitsemaan päätelaite kahdella tavalla, mitoittamaan ilmamäärät oikein, tilaan kuin tilaan, mallintamaan kohteen ääniympäristön sekä suunnittelemaan usealla laitteella samalla kertaa.

18.3.2020
Tiedote: Climeconilla pidetään kiinni hyvästä palvelusta myös poikkeusaikoina
Koronaviruspandemian vuoksi myös me Climeconilla teemme joitakin muutoksia toimintaamme. Helsingin toimistomme väki työskentelee etänä, jotta voisimme pitää henkilöstömme terveenä ja pystymme tarjoamaan tunnetusti superhyvää asiakaspalvelua myös jatkossa. Myyntitiimimme sekä asiakas- ja suunnittelupalvelumme avustavat sinua edelleen puhelimen tai sähköpostin päässä.

23.1.2020
Climecon-tiimin uusin vahvistus on myyntipäällikkö Toni Syrjä
Tuore ammattikeittiöiden huoltoon keskittyvä myyntipäällikkö Toni on kokenut mies haalarihommissa. Vaikka haalarit vaihtuvat välillä myös pikkutakkiin, pitää Toni huolta vaikka kädet savessa, että asiakkaiden huuvat toimivat kuten pitääkin.

22.1.2020
MyAir-uutuudet: päivitykset verkon yli ja päivitetty kalibrointi
Älykäs ilmanvaihtojärjestelmämme MyAir on ottanut suuria edistysaskelia viimeaikoina. Graafisen käyttöliittymän ja järjestelmän toiminnan päivitysten lisäksi päivitykset ajetaan nyt laitteisiin verkon yli ja paine-eron kalibrointi on päivittynyt.

16.1.2020
Tee tilaus tammikuun loppuun mennessä ja saat IV-alan päheimmän mukin
Nyt on hyvä hetki laittaa Climeconille tilausta tulemaan, sillä lähetämme kaikille 20.1 - 31.1 tilauksen tehneille (ja mukin pyytäneille)  asiakkaille IV-alan päheimmän mukin.

15.1.2020
Climeconilla on hyvä meininki - myös asiakkaiden mielestä!
Syksyllä 2019 toteutettu asiakastyytyväisyyskysely paljasti taas, että meiltä löytyy Suomen parhaat asiakkaat! Kyselyssä selvisi, että 96% asiakkaistamme ovat meihin tyytyväisiä ja 97% asiakkaistamme on valmiita suosittelemaan meitä muille.

2019

18.11.2019
Huuva.X ammattikeittiölaitteiden valintaohjelma nyt Revitissä
Huuvien valintaohjelmamme Huuva.X on nyt käytettävissä myös Revit ja MagiCAD for Revit -suunnitteluohjelmissa.

18.11.2019
Postin lakko vaikuttaa myös Climeconin toimituksiin
AKT:n myötätuntotaistelun johdosta Postin rahtipalveluissa on eroja ja viivästyksiä. Tämä voi vaikuttaa myös Climeconin toimituksiin. Lisätietoja saat tarvittaessa Climeconin asiakaspalvelusta.

7.11.2019
Poistuvat tuotteemme ja tehtaiden joululomat
Aletaan lähestyä vuoden loppua, mikä tarkoittaa muutoksia valikoimaan ja uuden vuoden aloittamista fresheillä tuotteilla.

23.9.2019
X-Mies tietää: Suunnittele lumisuojat helposti Tuisku.X:llä - vaikka suoraan AutoCADissa
Kuinka lumisuojien ja raitisilmasäleikköjen suunnittelusta saadaan helppoa? Tuisku.X:llä ja X-Miehen ohjeilla tietenkin!

15.9.2019
Päätelaitteiden valinta jopa 20% nopeammin
Vent.X-valintaohjelmaa hyödyntämällä on Sinulla mahdollisuus säästää jopa 20% päätelaitteiden valintaan käyttämästäsi ajasta. Vent.X-valintaohjelman avulla hyödynnät Climeconin asiantuntijoiden osaamista laitteiden sopivuudesta eri kohteisiin. Monipuolisilla hakuperusteilla löydät tilaan kuin tilaan varmasti sopivat päätelaitteet. Esittelemme kaksi ominaisuutta, joilla oman työtehon voi viedä seuraavalle tasolle.

20.8.2019
Uusi MyAir tuotepäällikkö Liisa tuo Climecon-tiimiin rautaista osaamista rakennus- ja ilmanvaihtoalalta
Myyntitiimimme sai elokuussa joukkoonsa uuden huippuvahvistuksen, kun rakennus- ja ilmanvaihtoalan osaaja Liisa Vanhatalo astui älykkään MyAir-ilmanvaihtoratkaisumme tuotepäällikön saappaisiin. Sosiaalinen ja avoin Liisa sukelsi heti ensimmäisenä päivänään Climeconin porukkaan kuin kala veteen, ja hurmaa aurinkoisella asenteellaan varmasti myös asiakkaamme. 

15.8.2019
Rakentamisen tietomallinnus ilmanvaihdon suunnittelussa
Valintaohjelmien spesialistimme, Antti ”X-Mies” Rytivaara on kutsuttu puhumaan Progmanin järjestämään BIM-konferenssiin Berliiniin ensi kuussa. Tilaisuus käsittelee tietomallinnusstrategioita rakennusalan valmistajien näkökulmasta ja Rytivaara avaa sitä, mitä tulevaisuus tuo tullessaan erityisesti ilmanvaihdon suunnitteluun.

24.6.2019
Uusittu VIP on tyyppihyväksytty kuristin ja savunrajoitin!
VIP-poistoilmaventtiilit ja VIP-S saunan poistoilmalle ovat uudistuneet! Saatavilla on nyt entistä laajempi valikoima, josta koot 100 ja 125 toimivat myös savunrajoittimina.

28.5.2019
TUISKU lumisuojat uudistuivat nerokkaan OptiASENNUS-listan avulla
Climeconin tuotekehitys on perinteisesti tuottanut laadukkaita laitteita, joista löytyy myös ilmanvaihtolaitteiden asentajien ja huoltajien työtä helpottavia fiksuja ratkaisuja.  Uusin tätä laatua on TUISKU-säleikköjen OptiASENNUS-kiinnitysmekanismi.

7.5.2019
Uutuustuotteet TUPA ja FINO 125
Voimme nyt ylpeinä esitellä rakentamiseen ja remontoimiseen sopivan seinäpuhallustuotteen TUPAn. Lisäksi valikoimastamme löytyy nyt 125mm kanavakokoihin ja erityisesti pienehköille ilmamäärille sopiva huipputyylikäs FINO-tuloilmaventtiili.

18.4.2019
Vent.X uutuudet: laitteiden säätöasento, alakatto ja välilehdet
Voit nyt valita laitteiden säätöasennon, lisätä alakaton Heittokuvion mallinnus-näkymässä ja uudet välilehdet tuovat selkeyttä. Lisäksi päivitimme tuotteitamme MagiCADiin.

17.4.2019
Kesälomat Climeconilla 2019

16.4.2019
RITT ja RATT ovat poistuneet valikoimastamme
RITT ja RATT tuotteet ovat poistuneet valikoimastamme ja näiden korvaa teknisesti edistyksellinen FLO-liitäntälaatikko sekä siihen sopivat kattohajottajamme.

6.3.2019
Climecon on suomalainen Avainlippu-yritys
Yllätävän moni ei tiedä, että Climecon on täysin suomalainen yritys. Katso Tommin esittely siitä, mikä kaikki toiminnassamme tuleekaan kotimaasta.

13.2.2019
Säädön ja lämpötilan vaihtelu päätelaitteen heittokuvion mallinnuksessa
Olemme kehittäneet Vent.X-valintaohjelmassa päätelaitteiden heittokuvion mallinnusta luotettavan LVI-suunnittelun avuksi. Voit tarkastella heittokuvion käyttäytymistä todenmukaisissa olosuhteissa laitteen säätö sekä tilan lämpötilan vaihtelu huomioiden.

22.1.2019
Hyvä tyyppi: Olli Kekäläinen
Tällä kertaa tahdomme esitellä tuoreen tarjouslaskijamme ja penkkiurheilun mestarin Ollin. Hyväntuulinen seuramies paitsi viimeistelee konetekniikan opintojaan, myös ahkeroi tätä nykyä täyttä päivää asiakkaidemme tarjouspyyntöjen parissa. 

15.1.2019
Puhdistustekniikoiden erot ammattikeittiöiden huuvissa
Tyhjiö-UV, UV-C, otsoni, hydroksyylit, mekaaninen erottelu, hajunpoisto – ei ole kovinkaan suuri ihme, että puhdistusteknologioiden erot ovat usein hämärän peitossa. Mikä teknologia siis soveltuu parhaiten ammattikeittiön poistoilman puhdistamiseen?

14.1.2019
Keittiölaitteiden elinkaarikustannukset minimiin huippuominaisuuksilla
Climeconin huuvien suunnittelussa on aina otettu huomioon käyttäjien tarpeet ja vaatimukset. Käyttäjiin lasketaan luonnollisesti keittiön henkilökunta, mutta huomioon tulee ottaa myös esimerkiksi huoltohenkilökunta.

2018

4.12.2018
Climeconin asiakastyytyväisyys huipussaan
Saimme vuotuiseen asiakastyytyväisyyskyselyymme ennätysmäärän vastauksia - huipputulokset ja pari kehittymisen paikkaa

4.12.2018
Sata ja yksi syytä valita suomalainen valmistaja
Yrityksemme kotimaisuus ja tuotteidemme suomalainen alkuperä on tärkeää niin meille climeconilaisille kuin asiakkaillemmekin. Suomen 101-vuotispäivän kunniaksi pysähdyimme pohtimaan, mitä kotimaisuus meille ja yhteistyökumppaneillemme merkitsee. 

29.11.2018
Hyvä tyyppi: Sami Lehtovaara
Tämän kuukauden hyvä tyyppimme, Sami Lehtovaara, hyppäsi pari vuotta sitten mukaan Climeconin tuotekehitystiimiin. Leppoisa mutta skarppi moniosaaja taitaa ilmanvaihtohommien lisäksi myös valokuvauksen ja pitkän listan urheilulajeja.

22.11.2018
3 "piilotettua" ominaisuutta Vent.X-valintaohjelmassa
Kehitämme jatkuvasti valintaohjelmiamme palvelemaan paremmin LVI-suunnittelijoita ja olemme edistäneet ohjelmia nyt sen verran, että toimintojen kirjo on erittäin laaja. Siksi kokosimme työskentelyä helpottamaan kolme hyödyllistä ominaisuutta Vent.X:ssä.

22.11.2018
Joulunajan aukiolo
Kausalan ja Pihtiputaan tehtaamme ovat kiinni viikolla 52. Tämä koskee myös lähettämöä eli varastotuotteita ei lähetetä tällä viikolla. Palaamme takaisin lomilta 2.1.2019. Asiakaspalvelu palvelee normaalisti.

20.11.2018
Uutuutena Tallennus Vent.X:ssä
Jos voisit valita yhden asian, mitä kehittäisit ilmanvaihtolaitteiden valintaohjelmissa, mikä se olisi? Kysyimme tätä LVI-suunnittelijoilta ympäri Suomen ja voimme nyt ylpeinä esitellä hieman erilaisen Tallennustoiminnon!

5.11.2018
LVI-naisosaajat Unkarinmatkalla
Climecon vei kahdeksan LVI-alan ammattilaista Unkariin verkostoitumaan sekä nauttimaan auringosta, hyvästä ruoasta, juomasta ja seurasta.

5.11.2018
Rohkeutta, yhteistyötä ja periksiantamattomuutta - Climecon on mukana Route du Rhumilla
Climecon sponsoroi Ari Huuselaa yksinpurjehduskilpailu Route du Rhumilla. Reitin pituus on noin 6000 kilometriä ja se purjehditaan yksin, pysähtymättä Atlantin yli Ranskasta Karibialle. Joka neljäs vuosi purjehdittava legendaarinen kilpailu starttasi 4. marraskuuta ja 40-vuotisjuhlakilpailuun osallistuu ennätykselliset 124 kipparia, kuudessa eri luokassa.

13.9.2018
Hyvä tyyppi: Linda Köresaar
Markkinointipuolemme uusi valtiatar Linda Köresaar on tuonut taloon timanttista digiosaamista ja terävää huumoria. Climeconilla työskentelynsä aikana Linda on ehtinyt jo pistää alulle monta uutta kehitysprojektia sekä löytää sisäisen merimiehensä.

12.9.2018
MyAir on mukana Highlights-innovaatiokilpailussa Finnbuildeilla
Kehittämämme IoT-teknologiaa hyödyntävä älykäs ilmanvaihtoratkaisu MyAir on saanut tunnustusta talotekniikan alalla ja tuli valituksi noin 70 ilmoittautuneen joukosta yhdeksi yhdestätoista Finnbuild-messujen Highlights-tuotteesta.

5.9.2018
Climeconin huuvat Dubaita valloittamassa
Turistien suosikkikaupungissa Dubaissa arvostetaan laatua ja uusinta teknologiaa yli kaiken. Ei siis ihme, että Climeconin huipputeknologialla varustetut huuvat ovat saavuttaneet nopeasti suuren suosion kaupungin ravintoloiden keskuudessa.

23.8.2018
Uudella MagiCAD-pluginilla nopeampaa LVI-suunnittelua AutoCADissa ja Revitissä
Toimme markkinoille sekä AutoCAD:n että Revitin kanssa yhteensopivan MagiCAD-lisäosan ilmanvaihdon aiempaa helpompaan ja nopeampaan suunnitteluun. LVI-suunnittelijoille tämä tarkoittaa sopivien laitteiden jouhevan valinnan lisäksi ilmavirtojen todenmukaista mallinnusta sekä lisää täsmällisyyttä ja varmuutta suunnitelmiin. Kattavan lisäosan käyttö jättää pois useita vaiheita ilmanvaihdon suunnittelutyöstä ja sen on arvioitu nopeuttavan työhön käytettävää aikaa jopa 20%.

15.8.2018
Kuinka pitää suutinkanavan pinnat puhtaina? - Video
Suutinkanavien pintojen likaantuminen sekä tilamuutosten jälkeinen ilmanjako tuottavat usein haasteita ilmanvaihdon päätelaitteille. Toimarillamme Tommilla on kuitenkin ratkaisu.

15.8.2018
Uutta: Kotisivujemme hakutoiminto uudistui!
Uusittu tuotehakumme tekee Climeconin kotisivujen käytöstä entistä monipuolisempaa ja helpompaa. Nyt voit hakea sivustoiltamme sisältöä millä tahansa hakusanalla, ja tuotesivujen lisäksi hakutoimintomme listaa sinulle myös kaiken muun hakusanaa koskevan sisällön näppärästi kategorisoituna.

8.8.2018
RINO-V on poistunut valikoimastamme
RINO-V:n valmistus on lopetettu, eikä tuote kuulu enää valikoimaamme.

17.7.2018
Hyvä tyyppi: Samuli Vehkomäki
Tiimimme tuorein tulokas Samuli tekee opintojensa ohella virtausmallikappaleita Climeconin tuotteista. Toimiston tiivis yhteishenki ja jatkuvasti lentävä läppä ovat saaneet huumorintajuisen jenkkifutaajan sopeutumaan nopeasti taloon. 

13.7.2018
Porin Asuntomessuilla upeita Climeconin tuotteilla varustettuja kohteita
Climeconin tyylikkäitä päätelaitteita oli tänäkin vuonna esillä useassa Asuntomessujen kohteessa. Esittelemme nyt kaksi upeaa, tuotteillamme varustettua messutalosuosikkiamme.

10.7.2018
X-Mies tietää: Näin mitoitat ilmavirrat nopeasti Huuva.X:llä
Koko keittiön ilmavirrat voi mitoittaa kätevästi jo Huuva.X-valintaohjelman ensimmäiseltä sivulta. Opi X-Miehen videolta, kuinka ammattikeittiön ilmanvaihdon suunnittelu on helpompaa ja nopeampaa kuin koskaan.

1.6.2018
Ammattimies on ammattimies
On hienoa seurata vierestä työskentelyä, kun hommissa on osaava ammattilainen, joka pitää huolen, että pienetkin yksityiskohdat tulevat kerralla kuntoon!

28.5.2018
X-Mies tietää: Suutinkanavat Vent.X-ohjelmassa
X-Mies Antti tutustuttaa videollaan meidät suutinkanaviin ja niiden käyttöön Climeconin Vent.X-valintaohjelmassa.

28.5.2018
Tommi ratkaisee: Eroon ilmanvaihdon ääniongelmista!
Mistä ilmanvaihdon ääniongelmat johtuvat, ja kuinka niistä pääsee helposti eroon? Toimarimme Tommi kertoo!

18.5.2018
Tehtaiden kesälomat 2018
Climeconin Pihtiputaan ja Kausalan tehtaat ovat kesälomalla viikot 28, 29 ja 30.

15.5.2018
Climeconin ulkotiloihin asennettavat tuotteet kestävät korroosiota
Climeconin ulkotiloihin asennettavien tuotteiden pintakäsittely täyttää ankariakin ilmasto-olosuhteita hyvin kestävän C4 ilmastorasitusluokan.

25.4.2018
Huuva.X on uudistunut – suunnittelijoiden ehdoilla
Keittiön ilmavirran laskeminen onnistuu nyt nopeasti jo ohjelman ensimmäiseltä sivulta. Uudistuneen ulkoasun lisäksi panostimme ammattikeittiön suunnittelun nopeuteen.

20.4.2018
Climeconin UPSI VTT:n testeissä – vettä ei pääse kanavistoon
Climeconin laatuun nojaava tuotekehitys on onnistunut. Teknologian tutkimuskeskuksen, VTT:n testauksen perusteella UPSIn sisäänottokanavaan ei päässyt vettä millään mitatulla ilmavirralla. Myöskään jäteilmakanavaan ei päässyt vettä.

11.4.2018
Olemme mukana muodostelmaluistelun MM-kultajuhlissa
Suomalaisurheilun huippuhetkiä elettiin viikonloppuna, kun Climeconin sponsoroima joukkue Marigold IceUnity toi Suomeen muodostelmaluistelun maailmanmestaruuden.

5.4.2018
Hyvä tyyppi: Pekka Huhtela
Kuukauden hyvä tyyppi, päätelaitteiden tuotepäällikkö Pekka valloittaa asenteellaan eikä koskaan anna tyhjiä lupauksia. Vaihteleva työ ei käy tylsäksi, ja asiakastapaamisetkin hoituvat vaikka kuntosalilla!

7.3.2018
Tornitalot - asuinrakentamisen uusi buumi
Tornitalojen rakentaminen on kovassa nosteessa ympäri Suomen. Suomen korkeimman asuinrakennuksen Cirruksen ilmanvaihto on toteutettu Climeconin UPA-ulospuhallussuutinten avulla.

22.2.2018
CLIK on markkinoiden hiljaisin tuloilmaventtiili
MagiCADin tietojen mukaan CLIK on markkinoiden hiljaisin tuloilmaventtiili. Tyylikäs päätelaite on kerännyt paljon positiivista palautetta myös asiakkailta.

13.2.2018
Lumisuojien käyttö yleistynyt - TUISKU kerää kiitosta
Climeconin TUISKU-lumisuojat ovat haastavasta talvesta huolimatta keränneet paljon kiitosta ja positiivista palautetta. 

12.2.2018
Hyvä tyyppi: Marko Oittinen
Tämänkertaisena hyvänä tyyppinä esittelemme Climeconin levytyökeskuksessa työskentelevän pidetyn työkaverin ja koneenkäyttäjän Markon. 

31.1.2018
Climecon on nyt myös Facebookissa!
Sisäilmastonmuutosta tehdään nyt myös Facebookissa. Tervetuloa seuraamaan ja tykkäämään uudesta Facebook-sivustamme! 

4.1.2018
Sisäilmastonmuutosblogi on nyt avattu!
Tervetuloa tutustumaan upouuteen Sisäilmastonmuutosblogiimme ja tekemään kanssamme sisäilmastonmuutosta!

2017

27.12.2017
Homma Putkessa- palkinto Climeconille!
Hoidimme homman putkeen ja voiton kotiin ylivoimaisella äänimäärällä kaikkien aikojen ensimmäisessä Homma Putkessa -äänestyksessä! 

27.12.2017
UPA ja UPSI nyt myös Vent.X-valintaohjelmassa!
Vent.X-valintaohjelmalla voi nyt tarkastella UPAn ja UPSIn ulosheittopituutta sekä ulospuhalluskuvion käyttäytymistä eri lämpötiloissa.

27.12.2017
Hyvä tyyppi: Suvi Erola
Tämän kuukauden hyvänä tyyppinä esittelemme toimistomme myyntiassistentin ja tehonaisen Suvin, jolla pysyvät langat käsissä tilanteessa kuin tilanteessa. 

22.11.2017
Suunnitteletko asuinkerrostalon ilmanvaihtoa?
Climeconin tuotteista löytyy kattava valikoima päätelaitteita asuinkerrostalojen ilmanvaihtoon. Tuotteissamme yhdistyy kaikki, mitä asuinkerrostalon päätelaiteratkaisulta vaaditaan: loistavat tekniset ominaisuudet, tyylikäs muotoilu sekä helppo asennettavuus!

20.11.2017
MyAir esittelyssä VVS-lehdessä
"MyAir on älykäs järjestelmä, joka voi mullistaa ilmanvaihtoalan", kirjoittaa VVS Climeconin kehittämästä ilmanvaihtoratkaisusta.

31.10.2017
Uusi Tuisku.X Plugin on julkaistu
Tuisku.X Plugin on Climeconin valintaohjelmien uusin tulokas ja tekee lumisuojien suunnittelusta helpompaa kuin koskaan.

30.10.2017
Hyvä tyyppi: Mikko Erikson
Kuukauden hyvänä tyyppinä esittelemme toimiston virallisen isähahmon ja myyntitiimin vetäjän Mikko Eriksonin.

23.10.2017
Climeconin ilmanvaihtoventtiilit FOR ARCH -messuilla
Climeconin tuloilmaventtiilit edustivat suomalaista muotoilua Tšekin suurimmilla rakennusmessuilla syyskuussa.

19.10.2017
Climeconilla on tyytyväisiä asiakkaita
Climeconin asiakastyytyväisyystutkimus toteutettiin syksyllä 2017. Tulosten perusteella voimme taas todeta, että meillä on parhaat asiakkaat!

6.9.2017
Climeconin uusi hinnasto
Hinnastomme on uusittu.

5.9.2017
Tarvitsetko apua ammattikeittiöiden suunnittelussa?
Climeconin maksuton suunnittelupalvelu auttaa LVI-suunnittelijoita ammattikeittiöiden suunnittelussa!

18.8.2017
Hyvä tyyppi: Heikki Nurmi
Kuukauden hyvänä tyyppinä esittelemme aina yhtä iloisen huoltopäällikön Heikki Nurmen.

14.8.2017
Mikkelin messukohteissa tuttuja ilmanvaihtoventtiileitä
Jyrkkiä rantakallioita, upeita järvimaisemia ja mordernia rakentamista. Mikkelin asuntomessut tarjosivat vierailijoille kattavan katsauksen Suomalaisesta pientalorakentamisesta.

30.5.2017
Hyvä Tyyppi: Merja Virtanen
Climeconin hyvistä tyypeistä esittelyvuorossa on Kausalan varaston tarmokas puuhanainen, Merja Virtanen. Merja on ollut osa Climeconin tarinaa jo ihan alusta saakka.

30.5.2017
Terveisiä Dubaista - uusi jälleenmyyjä Arabiemiraateista
Climecon kasvaa ja kansainvälistyy kovaa vauhtia. Airody Trading LLC, uusin tulokas jälleenmyyjiemme joukkoon, löytyy kaukaa Dubaista. Airody Trading LLC edustaa tunnettuja maailmanluokan brändejä Arabiemiirikuntien niemimaalla. Muotoilu ja laatu ovat heille tärkeitä kriteerejä yhteistyökumppaneiden valinnassa.

22.5.2017
Korroosiota kestävät poistoilmaventtiilit
Climeconin HST-mallistosta löytyy nyt myös poistoilmamallit SAT ja SET sekä poistoilmasäleikkö EKO+K!

18.5.2017
Tämä on sisäilmastonmuutos.

19.4.2017
Climeconin tuotteet löytyvät MagiCloudista!
Suunnitellessasi AutoCAD- ja Revit-ohjelmistoilla voit nyt näppärästi hakea, valita ja ladata Climeconin tuotteet projektiisi MagiCloudista jo suunnitteluvaiheessa.

3.4.2017
Climeconin uusi hinnasto
Hinnastomme on uusittu.

15.3.2017
Climecon mukana #talotekniikka100-haasteessa
Tulevaisuuteen katsova #talotekniikka100-haaste lanseerattiin helmikuussa 2017 Talotekniikkateollisuuden jäsenyrityksille. Climeconin toimitusjohtaja ja talotekniikkateollisuuden puheenjohtaja Tommi Uksila haastaakin alan yritykset työllistämään opiskelijoita ja rakentamaan alan älykästä tulevaisuutta!

2.3.2017
Uusi työntekijä: Antti Rytivaara, Design Program Specialist
Antti Rytivaara on Climeconin tuore Design Program Specialist. X-mieheksikin kutsutun Antin vastuualueena on Climeconin valintaohjelmien Vent.X, Huuva.X, Katos.X ja Tuisku.X esittely ja koulutus.

20.2.2017
Talotekniikka-ala uudelle vuosisadalle #talotekniikka100
Climeconin toimitusjohtaja ja talotekniikkateollisuuden puheenjohtaja Tommi Uksila haastaa alan yritykset työllistämään opiskelijoita ja rakentamaan alan älykästä tulevaisuutta!

18.1.2017
Erinomaiset päätelaitteet liikuntatiloihin
Climeconilta löytyy ratkaisut erilaisiin liikuntatiloihin, joissa erinomainen ilmanjako ja muuntojoustavuus ovat erityisen tärkeitä!

2016

30.11.2016
Hyvä tyyppi: Henja Heikkilä
Esittelyssä on vuorossa nauravainen koko toimiston äitihahmo, myyntiassistentti Henja Heikkilä. Henja on ollut osa Climeconin tarinaa jo kohta 12 vuotta, aina RC-Linjan ajoilta saakka.

28.11.2016
Korroosiota kestävät päätelaitteet haastaviin olosuhteisiin
Climeconilta on nyt saatavilla tuotteita haastaviin kohteisiin korroosiota kestävinä haponkestävästä teräksestä valmistettuina!

26.9.2016
Climecon on mukana FinnBuild -messuilla!
Olemme tuttuun tapaan menossa mukana FinnBuild 2016 -messuilla, jotka järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 12.-14.10.2016. Tule jututtamaan meitä osastolle 6c69!

25.8.2016
Hyvä tyyppi: Henri Remes
Meillä Climeconilla on töissä liuta todella hyviä tyyppejä, joita haluamme ylpeinä esitellä myös teille. Ensimmäisenä esittelyssä rempseä myyntimies ja korttitempuistaankin tuttu Henri Remes eli Henkka.

17.8.2016
Uusi työntekijä: Ville Wallendahr
Ville Wallendahr on aloittanut Climecon Oy:llä ammattikeittiöiden ilmanvaihtoratkaisujen tuotepäällikkönä 15.8.2016 alkaen.

9.8.2016
Climeconin ilmanvaihtoventtiilit Seinäjoen asuntomessuilla
Vuoden 2016 asuntomessut järjestettiin Seinäjoella 8.7.-7.8. Messualue Seinäjoen Pruukinrannassa on 14 hehtaarin monimuotoinen asuinympäristö noin kolmen kilometrin päässä Seinäjoen keskustasta.

29.6.2016
Uudet tyyppihyväksynnät Climeconin tulo- ja poistoilmahajottajille!
Climeconilta löytyy markkinoiden laajin valikoima savunrajoittimina tyyppihyväksyttyjä tulo- ja poistoilmahajottajia. Tuotevalikoimastamme löytyy lisäksi ainoana markkinoilla savunrajoittimena tyyppihyväksytyt tuloilmahajottajat seinä- ja kattoasennukseen.

11.3.2016
Climeconin vauhdikas kasvutarina - haasteiden kautta kasvukiitoon
Climeconin toimitusjohtaja Tommi Uksila kertoo OPn toteuttamalla asiakasvideolla Climeconin vaiheista sekä matkalla koetuista haasteista.

20.1.2016
Uusi KINO-piennopeuslaite
KINO-piennopeuslaite on suunniteltu erityisesti auditorioiden ja teattereiden penkkipuhallukseen.

20.1.2016
Katosten uudistettu rakenne ja uudet katos-sivut
Climeconin ilmanvaihtokatosten rakennetta on uudistettu. Uudistetun rakenteen ansiosta katosten erotusaste on entistäkin parempi. Uudistettujen katosten erotusaste on 100%, vaikka jäteilman ulospuhallus olisi pois päältä.

19.1.2016
Suutinkanava ROX löytyy nyt CADSista
Climeconin uusi ROX-suutinkanava löytyy nyt myös CADSista.

2015

29.10.2015
Uusi MagiCAD-plugin on julkaistu
Climecon on julkaissut ammattikeittiöiden ilmanvaihdon suunnitteluun uuden version MagiCAD-pluginista.

23.9.2015
Uusi muuntojoustava ROX-suutinkanava
Suomalaista designia edustava ROX on täydellinen suutinkanava vedottomaan ilmanjakoon.

12.8.2015
Climeconin ilmanvaihtoventtiilit Vantaan asuntomessuilla
Vantaan asuntomessut 2015 järjestettiin Kivistössä 10.7-9.8. Noin 10 hehtaarin messualueelle rakennettiin kaikkiaan 37 pientaloa, kolme kerrostaloa ja pysäköintitalo.

12.8.2015
Climeconin ilmastointikatot löytyvät nyt CADSista
Climeconin uudet CleanMaster® ja StandardPlus-ilmastointikatot löytyvät nyt myös CADSista.

5.8.2015
Climeconin sponsoroi Optimistijollien nuorten maajoukkuetta
Climecon sponsoroi Suomen optimisjollien nuorten maajoukkuetta, joka osallistui heinäkuussa optimistijollien EM-kilpailuihin, Pwllhelissa, Walesissa. 

12.6.2015
Climeconin juoksutiimi juoksi mukana Yritysmaratonilla
Climeconin koko kevään ahkerasti harjoitellut juoksutiimi osallistui Helsingin Töölönlahdella 22.5.2015 järjestettyyn Yritysmaraton-juoksutapahtumaan.

23.4.2015
Uudet CleanMaster®- ja StandardPlus -ilmastointikatot
Climeconin uudet CleanMaster®- ja StandardPlus- ilmastointikatot on suunniteltu vastaamaan vaativimpienkin ammattikeittiöiden odotuksiin käytettävyyden, hygienian sekä erityisesti ulkonäön osalta.

31.3.2015
TINO-S löytyy nyt MagiCADista
Climeconin TINO-S -tuloilmahajottajan suoritusarvot löytyvät nyt MagiCADista.

15.1.2015
PSA- ja KPC-ilmanpuhdistimet ovat uudistuneet
Climeconin PSA- ja KPC-ilmanpuhdistimet ovat uudistuneet!

2014

27.11.2014
CLIK löytyy nyt myös CADSista
Climeconin uusi tuloilmaventtiili CLIK löytyy nyt myös CADSista!

27.11.2014
Climeconin vaakasäleisissä lumisuojissa on pystysäleisiä parempi erotusaste
Climecon on saanut runsaasti yhteydenottoja Rakennuslehdessä julkaistuun artikkeliin "Pystysäleikkö suojaa ilmanvaihtoa vaakaa paremmin" liittyen. Artikkelissa esitetyt testitulokset eivät kuitenkaan koske Climeconin TUISKU-lumisuojia, jotka voidaan ainutlaatuisen rakenteensa ansiosta kategorioida erikoissäleiköiksi. 

8.10.2014
Kiitos kaikille FinnBuild 2014-messuilla osastollamme vierailleille
Suuri kiitos kaikille osastollamme käyneille!

24.9.2014
Uudistuneet ammattikeittiöiden ilmanvaihtoratkaisut esillä FinnBuild-messuilla
Climeconin uudistuneet ammattikeittiöiden ilmanvaihtoratkaisut on suunniteltu vastaamaan nykyaikaisten keittiöiden vaatimuksia hygienian, käytettävyyden, turvallisuuden sekä energiatehokkuuden osalta - designista tinkimättä!

24.9.2014
Uusi tuloilmaventtiili CLIK esitellään FinnBuild-messuilla
Markkinoiden toimivin ja tyylikkäin tuloilmaventtiili on pian täällä!

18.9.2014
Climecon on mukana FinnBuild 2014 -messuilla
FinnBuild 2014 -messut järjestetään 1.-3.10 Helsingin Messukeskuksessa.

17.9.2014
Hotelli Mantaan valittiin Climeconin ilmanvaihtokatos
Havis Amandan ympärille on rakennettu japanilaisen taiteilija Tatzu Nishin suunnittelema Hotelli Manta avattiin yleisölle 15.8. Helsingin taidemuseon, Helsingin juhlaviikkojen ja Restel Hotel Groupin yhteistyössä hoteuttama hotellihanke on osa Helsingin juhlaviikkojen ohjelmaa.

17.9.2014
Päivityksiä CADSissa
Climeconin uudet CleanMaster® ja Standard Plus -poistoilmahuuvat löytyvät nyt CADSista!

31.7.2014
Climeconin katoksilla ankaria ilmasto-olosuhteita kestävä rasitusluokka
Climeconin ilmanvaihtokatosten sekä lumi- ja sadesuojien pintakäsittely täyttää ankariakin ilmasto-olosuhteita hyvin kestävän C4 ilmastorasitusluokan.

23.7.2014
Climecon tukee nuorten purjehdusta
Climecon sponsoroi Suomen optimisjollien nuorten joukkuetta, joka osallistui heinäkuussa optimistijollien EM-kilpailuihin, Dun Laoghairessa, Irlannissa.

19.5.2014
Uutuus DINO-sarjaan: DINO-TH
DINO-sarjan uutuus piennopeuslaite DINO-TH on suunniteltu kohteisiin, joissa on poikkeuksellisen korkeat vaatimukset äänitason ja ilmavirtauksien suhteen.

28.4.2014
Uusi valintaohjelma Tuisku.X
Climeconin uusi Tuisku.X-ohjelma on kehitetty helpottamaan lumi- ja sadesuojien suunnittelua.

24.4.2014
Climeconin ilmanvaihtoventtiilit esillä Nordbygg-messuilla
Tukholmassa huhtikuussa järjestetty Nordbygg on Pohjois-Euroopan suurin rakennusalan messutapahtuma.

1.4.2014
Uusi ammattikeittiöiden ilmanvaihdon mullistava huuvamallisto
Climeconin uusittu nykyaikainen huuvamallisto vastaa täydellisesti haastavimpienkin ammattikeittiöiden vaatimuksiin niin toimivuuden, hygienian kuin turvallisuudenkin osalta.

19.3.2014
Climeconin ilmanvaihtoventtiilit saivat hyvää palautetta messuilla Belgiassa
Climeconin tyylikkäät ilmanvaihtoventtiilit saivat erinomaisen vastaanoton Batibouw -messuilla Belgiassa.

20.2.2014
Climeconin huuvissa liekkisuojatut erottimet
Climeconin huuvien suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota paloturvallisuuteen. Climeconin huuvien liekkisuojatut rasvanerottimet täyttävätkin normin DIN 18869-5 vaatimukset palonrajoittamisesta. Erottimien testaus ja palokoe on suoritettu VTT:llä.

31.1.2014
Uutuus: Tuloilmahajottaja TINO-S
Climeconin uutuustuote tuloilmahajottaja TINO-S korvaa perinteiset säleiköt saneerauskohteissa.

28.1.2014
TAK Suomen ainoa tyyppihyväksytty liitäntälaatikko
Climeconin liitäntälaatikko TAK on edelleen Suomen ainoa tyyppihyväksytty liitäntälaatikko. 

2013

22.11.2013
Uudet tuotesivut TUISKU-lumisuojille
Climecon on uudistanut TUISKU-lumisuojan esitemateriaalia sekä avannut TUISKUille uudet tuotesivut nettisivuille.

21.11.2013
Climeconilla on tyytyväisiä asiakkaita
Lokakuussa toteuttamamme asiakastyytyväisyyskysely osoitti, että asiakkaamme ovat meihin erittäin tyytyväisiä. 

12.11.2013
Kausalan tehdas toimii vihreällä energialla
Climeconin Kausalan tehdasta pyöritetään KSS Energian vihreällä vesivoimalla. KSS Energian tuottama vesivoima on puhdasta ja uusiutuvaa energiaa.

5.11.2013
Uutuutena DINO-piennopeuslaitteet syrjäyttävään ilmanjakoon
Climeconin uusissa DINO-piennopeuslaitteissa yhdistyvät korkea suorituskyky, tyylikäs ulkonäkö ja elinkaaren aikainen muuntojoustavuus.

28.10.2013
ECO-ilmalämmittimillä lämmitetään passiivitaloja Ranskassa
Ranskalainen Talotekniikka-alan lehti CFP (Chaud Froid Performance) esittelee uusimmassa numerossaan ranskalaisen l´Orée de Migné-Auxancen ekokaupunginosan, jonka kaikkia passiivitaloja lämmitetään Climeconin ECO-ilmalämmittimillä. Climeconin ranskalainen edustaja HELIOS VENTILATEURS toimitti ECOt ekokaupunginosaan. 

11.10.2013
UV-järjestelmän uudet asennus- ja käyttöohjeet
Climecon on uudistanut UV Compact- ja UV Multi -järjestelmien asennus- ja käyttöohjeet.

11.9.2013
Ilmanvaihtotuotteilta ei vaadita CE-merkintää
CE-merkintä tuli pakolliseksi suurimmalle osalle rakennustuotteita 1.7.2013. Tämän jälkeen pakollinen CE-merkintä on koskenut niitä rakennustuotteita, joille on olemassa harmonisoitu tuotestandardi tai eurooppalainen tekninen arviointi.

22.8.2013
Climeconin ilmanvaihtoventtiilit Hyvinkään asuntomessuilla
Hyvinkään asuntomessut 2013 järjestettiin 12.7 - 11.8 Hyvinkään Metsäkaltevassa. Messut olivat järjestyksessään 44. valtakunnalliset asuntomessut. Messukohteita oli yhteensä 33, joista 29 oli omakotitaloa.

20.6.2013
ILO, OLO, OLE ja OLOi MagiCADissa
Climeconin uudet tuloilmahajottajat ILO, OLO, OLE ja poistoilmalaite OLOi ovat nyt MagiCADissa.

14.6.2013
Uusi valintaohjelma Katos.X ilmanvaihtokatosten suunnitteluun
Climeconin Katos.X-ohjelma on kehitetty helpottamaan ilmanvaihtokatosten suunnittelua.

7.6.2013
Uusi esite: Vaimennuslaatikko VAM
Vaimennuslaatikko VAM on saanut uuden esitteen. VAM lisää tulo- ja poistoilmaventtiilien päätevaimennusta ja rajoittaa ilmaäänen siirtymistä kanaviston kautta toiseen.

30.4.2013
Uutuutena markkinoiden edistyksellisimmät katokset
Climecon on uudistanut ilmanvaihtokatoksensa ja tuloksena on markkinoiden tyylikkäimmät ja edistyksillisimmät katokset.

26.4.2013
ROL-tuoteperhe on uudistunut
Climecon on uudistanut täysin ROL-tuoteperheeseen kuuluvan ROL-S säätö- ja vaimennusosan.

26.3.2013
Climeconin ECO-sarjan tuotteet mukana Kuningaskuluttaja-ohjelmassa
Climeconin ECO-sarjan tuotteet ovat mukana torstaina 21.3.2013 YLE TV1:llä esitetyssä Kuningaskuluttajan jaksossa.

22.3.2013
Climecon maailman merillä
Halu hallita ilmavirtoja näkyy myös Climeconin sponsoritoiminnassa.

22.3.2013
Climecon yhdessä SeaKingin kanssa TUI-risteilijöiden huuvatoimittajaksi
Climecon on kehittänyt yhdessä maailman johtavan laivakeittiötoimittajan SeaKingin kanssa markkinoiden edistyksellisimpään UV-teknologiaan ja tarpeenmukaiseen ilmanvaihtoon perustuvan risteilijäkeittiöiden huuvasarjan. Huuvissa on tarpeenmukainen, automatisoitu ja huuvien sisään integroitu vesipesujärjestelmä.

11.3.2013
REK, ROK, LEK ja LOK ovat saaneet uuden esitteen
Tyylikkäät ja selkeälinjaiset tuloilmahajottajat REK, ROK, LEK ja LOK ovat saaneet uuden esitteen.

19.2.2013
HPC ilmanpuhdistin on saanut uuden esitteen
Rakennusten viemärituuletusten hajunpoistoon suunniteltu HPC ilmanpuhdistin on saanut uuden esitteen.

30.1.2013
Uutuutena: Alaslaskettujen kattojen päätelaitteet ILO, OLO, OLE ja OLOi
Climecon esittelee uudet kasettikattojen ja alaslaskettujen kattojen tuloilmahajottajat ILOn, OLOn ja OLEn sekä poistoilmalaite OLOin, joissa yhdistyvät moderni ja tyylikäs muotoilu sekä erinomaiset ilma- ja äänitekniset ominaisuudet.

17.1.2013
Climecon investoi kasvuun ja tulevaisuuteen
Me uskomme kasvuun kotimaassa, viennissä ja telakkateollisuudessa. Tämän johdosta investoimme uuteen täysautomaattiseen levytyökeskuslinjaan Kausalan tehtaassamme.

2012

14.12.2012
Climeconin tuotteet saatavissa myös erikoisväreissä
Tiesithän, että Climeconin tuotteet ovat saatavissa myös erikoisväreissä.

14.11.2012
Climecon sai erinomaista palautetta messukyselystä
Climecon haluaa lämpimästi kiittää kaikkia FinnBuild 2012 -messujen kyselyyn osallistuneita.

25.10.2012
Haluamme kiittää kaikkia messuosastollamme kävijöitä
Haluamme lämpimästi kiittää kaikkia osastollamme kävijöitä FinnBuild 2012 -messuilla.

28.9.2012
Pyörrehajottaja RIF on saanut uuden esitteen
Climecon on julkaissut pyörrehajottaja RIF:lle uuden esitteen.

10.9.2012
Climeconin ilmanvaihtoventtiileitä Tampereen asuntomessuilla
Vuoden 2012 asuntomessut järjestettiin Tampereella 13.7-12.8. Asuntomessuilla esiteltiin 27 omakotitaloa sekä pari-, rivi- ja kerrostaloasuntoja.

6.9.2012
Climecon on mukana FinnBuild 2012 -messuilla
Climecon on mukana FinnBuild 2012 -messuilla. Finnbuild 2012 -messut järjestetään Helsingin messukeskuksessa 9.-12.10.2012.

7.8.2012
Asuntoilmanvaihdon esite on julkaistu Climeconin nettisivuilla
Climecon on julkaissut asuntoilmanvaihdon esitteen asuntoilmanvaihdon ratkaisut-sivulla. Kattava asuntoilmanvaihdon esite sisältää tietoa kaikista Climeconin asuntoilmanvaihdon tuotteista.Tutustu asuntoilmanvaihdon esitteeseen täällä >>

24.7.2012
Tuloilmahajottajat NOP, NOT, NOX, RIX ja RUX ovat saaneet uudet esitteet
Climecon on julkaissut uudet esitteet NOP, NOT, NOX, RIX ja RUX-tuloilmahajottajille.

7.5.2012
Uutuutena poistoilmaventtiilit VIP ja VIP-S
Climecon esittelee ylpeänä uudet matalarakenteiset VIP ja VIP-S poistoilmaventtiilit.

27.4.2012
Suutinkanava ROL on saanut uuden esitteen
Climecon on julkaissut suutinkanava ROL:lle uuden esitteen. Tutustu upouuteen esitteeseen >>

27.3.2012
Tuloilmahajottaja LINO menestyi VTT:n testissä
Tuloilmahajoittaja LINO on menestynyt erinomaisesti VTT:n ja ulkopuolisen puolueettoman asentajan ja säätömiehen tekemässä savunrajoitin-testissä.

23.2.2012
Savunrajoittimien hyväksytyt asennustavat

1.1.2012
Yrityksemme nimi on nyt Climecon - lue tiedote
Hyvä yhteistyökumppanimme, RC-Linja Oy ja Climecon Oy fuusioituvat 31.12.2011. Uuden yhtiön nimi on Climecon Oy ja y-tunnus on 1907673-4. Myös yrityksen ilme on uudistunut. Yhdistymisellä saavutamme entistä syvemmän ja paremman yhteistyön ja kehityksen yrityksen sisällä, mikä taas mahdollistaa entistä paremman, joustavamman ja kilpailukykyisemmän toiminnan sinun hyväksesi.

2011

15.5.2011
LINO ja TINO-P savunrajoittimille tyyppihyväksyntä
Ympäristöministeriöltä on tullut voimaan tiukennettu asetus savunrajoittimina toimivien ilmanvaihdon päätelaitteiden tyyppihyväksynnästä!RCL Climeconin LINO ja TINOP ovat markkinoiden tyylikkäimmät savunrajoittimet, joille on myönnetty uuden asetuksen mukainen tyyppihyväksyntä.

2.5.2011
Käyttökokemuksia UV-ratkaisusta kohteessa Jyväskylän Scandic

2010

2.6.2010
Odotettu matalarakenteinen ilmanvaihtolämmitin ECO4 täydentää ECO-tuoteperheen
Huonekohtainen ilmanvaihtolämmitys on paras ratkaisu matalaenergia- ja passiivitaloihin.