Yrityksemme nimi on nyt Climecon - lue tiedote

Hyvä yhteistyökumppanimme,

RC-Linja Oy ja Climecon Oy fuusioituvat 31.12.2011. Uuden yhtiön nimi on Climecon Oy ja y-tunnus on 1907673-4. Myös yrityksen ilme on uudistunut.

Yhdistymisellä saavutamme entistä syvemmän ja paremman yhteistyön ja kehityksen yrityksen sisällä, mikä taas mahdollistaa entistä paremman, joustavamman ja kilpailukykyisemmän toiminnan sinun hyväksesi.

Sekä RC-Linja että Climecon perustettiin vuonna 1984. Hiukan yli neljännesvuosisataisen historiansa aikana molemmat kehittyivät oman alansa huippuosaajiksi. RC-Linja erityisesti ilmanvaihdon päätelaitteissa ja laivailmastoinnissa. Climecon kemiallisessa ilmanpuhdistuksessa, ammattikeittiöiden ilmanvaihtoratkaisuissa ja ilmanvaihtokatoksissa.

Vuonna 2010 osaamiskeskittymistä tuli yrityskaupan myötä sisaryrityksiä. Markkinoilla esiinnyttiin RCL Climecon -nimellä. Nyt on tullut aika viedä kehitys seuraavaan vaiheeseen: fuusioida yritykset, tarjota entistä parempi palvelu asiakkaillemme ja muodostaa uusi vahva Climecon-brandi.

Tuotteidemme laatu ja toiminnallisuus ovat herättäneet ammattilaisten huomion myös Suomen ulkopuolella. Vienti on kasvanut mukavasti ja paneudumme siihen entistä järjestelmällisemmin.

Siitä huolimatta olemme edelleen vahvasti suomalaisia - ja ylpeitä siitä. Tuotteemme todellakin tehdään Suomessa luottaen suomalaisen työn laatuun, korkeaan ammattitaitoon ja osaamiseen.

Samoin jatkamme vahvaa panostusta tuotekehitykseen tarjotaksemme jatkuvasti parhaita ratkaisuja alan ammattilaisille.

Toiminta säilyy ennallaan, nimi vaihtuu. Tähtäämme jatkuvasti vielä parempaan tarjotaksemme aina vain laadukkaampaa palvelua ja uusia ratkaisuja.

Kun ratkaistavanasi on ilmanvaihto- tai ilmanpuhdistushaaste, tutustu Climeconin valikoimaan juuri avatuilla uusilla www-sivuillamme: https://www.climecon.fi

Yhteystietomme 1.1.2012 alkaen ovat

CLIMECON Oy
Lämmittäjänkatu 4 A
00880 HELSINKI
Puh. 020 1986600
Faksi 020 1986609
Y-tunnus: 1907673-4

Terveisin,
Tommi Uksila
toimitusjohtaja, Climecon Oy

Climecon 1.1.2012