Climecon yhdessä SeaKingin kanssa TUI-risteilijöiden huuvatoimittajaksi

Climecon on kehittänyt yhdessä maailman johtavan laivakeittiötoimittajan SeaKingin kanssa markkinoiden edistyksellisimpään UV-teknologiaan ja tarpeenmukaiseen ilmanvaihtoon perustuvan risteilijäkeittiöiden huuvasarjan. Huuvissa on tarpeenmukainen, automatisoitu ja huuvien sisään integroitu vesipesujärjestelmä.

Huuvat on kehitetty käyttötarpeen mukaan ohjattavaksi niin, että poistoilmaa käytetään vain silloin kun se on tarpeen. Älykäs järjestelmä monitoroi keittiön toimintaa ja kuormia, minkä perusteella poistoilma ja UV-yksiköt ovat päällä tai pois päältä. Ratkaisu on siis ennen kaikkea helppohoitoinen ja erittäin paljon energiaa säästävä.

Laivakeittiöissä laitetaan hyvin suuria määriä ruokaa, jolloin keittiö on jatkuvassa käytössä. Kun keittiön käyttöaste on suuri, likaantuvat erottimet, rasvakammiot ja kanavat helposti. Ultraviolettivalon ja otsonin yhteisvaikutukseen perustuvat Climeconin UV-puhdistusratkaisut pitävät rasvakammiot puhtaana eikä rasvaa pääse kertymään myöskään poistokanaviin. Automatisoitu pesujärjestelmä puolestaan pitää UV-valon ulottumattomissa olevat pinnat puhtaina. Rakenteellisesti nämä erityisesti laivakeittiöihin suunnitellut huuvat täyttävät siis tiukimmatkin hygieniastandardit.

Climecon 22.3.2013