Mikkelin messukohteissa tuttuja ilmanvaihtoventtiileitä

Jyrkkiä rantakallioita, upeita järvimaisemia ja mordernia rakentamista. Mikkelin asuntomessut tarjosivat vierailijoille kattavan katsauksen Suomalaisesta pientalorakentamisesta.

Climeconin uusitut RINO tuloilmaventtiilit oli pistetty rakentajien keskuudessa merkille ja uudet tyylikkäät kattoasenteiset venttiilit löytyivät eri värisinä jopa neljästä eri messukohteesta.

Erityisesti Saimaan rannalle kohonnessa loft-talo MinunVALOssa RINOt pääsivät oikeuksiinsa. MinunVALOn rakenntuttajan MinunLOFTin tavoitteena oli rakentaa messutalo, jossa sisäilma on aina puhdasta ja elämä vaivatonta. Climecon riensi apuun täyttämään tavoitetta. Sekä tuotteet, että palvelualtis asenteemme sai MinunLOFTilta kehuja:

"Climeconin työskentelyssä näkyy kunnianhimo, hyvä asenne ja tekemisen meininki. Mahtava asiakaspalvelu ja ratkaisuhenkinen asenne ovat auttaneet meitä paljon." - MinunLOFT-tiimi


Climeconin ilmanvaihtoventtiileitä nähtiin myös Honkarakenteen kohteisissa Honka Ankkuri ja Honka Ink. Ekologisuuteen ja terveellisyyteen panostetuissa hirsikodeissa asukkaiden toiveet oli otettu huomioon niin tilasuunnittelussa kuin ulkonäköseikoissakin.

Climecon 14.8.2017