MyAir esittelyssä VVS-lehdessä

"MyAir on älykäs järjestelmä, joka voi mullistaa ilmanvaihtoalan", kirjoittaa VVS Climeconin kehittämästä ilmanvaihtoratkaisusta.

Ruotsinkielellä ilmestyvä lvi-alan ammattilehti VVS Värme- och sanitetsteknikern haastatteli toimitusjohtajaamme Tommi Uksilaa sekä teknologiapäällikköämme Anssi Airasta Climeconin MyAir-ilmanvaihtoratkaisuun liittyen.

Tommi kertoo artikkelissa idean älykkäästä ilmanvaihdosta syntyneen vuonna 2015. Hän päätti tarttua idean tarjoamaan haasteeseen, ja termistä teknologiaharppaus tuli osa Climeconin strategiaa. Anssi ja Tommi istuttivat yhdessä muun tiimin kanssa mietintämyssyt päähänsä, ja suunnitelma älykkäästä ja automaattisesta ilmanvaihtoratkaisusta alkoi pikkuhiljaa muotoutua.

"Paina sanat MyAir mieleen." -VVS (4/2017)

Keväällä 2017 lanseerattiin projektin tulos: asuinkerrostaloille suunniteltu ilmanvaihtoratkaisu MyAir, joka optimoi ja tasapainottaa ilmanvaihdon automaattisesti asuntojen välillä. Järjestelmä havaitsee ilmanvaihdon ongelmatilanteet reaaliaikaisesti ja hoitaa itse tarvittavat huoltokutsut ja hälytykset.

Tommi kertoo MyAirin olevan Climeconin tähän mennessä suurin tuotekehitysprojekti, jota on kehitetty melko suurin riskein ja satsauksin. Satsaus on kuitenkin kannattanut, sillä Anssin mukaan tuote on nyt teknisesti valmis, pilottiprojekti käynnissä ja jo 26 taloyhtiötä kiinnostunut MyAirista. Tommi uskoo, että MyAir tulee uudistamaan sekä sisäilmaston että koko ilmanvaihtoalan. VVS kehottaakin artikkelissaan painamaan sanat MyAir mieleen! 

Lue lisää MyAir-ilmanvaihtoratkaisusta täältä.

VVS-lehden (4/2017) artikkeli luettavissa alla.

Climecon 20.11.2017

  • uutiskuvat/MYAir_uutinen1
  • uutiskuvat/MyAir_uutinen2
  • uutiskuvat/MyAir_uutinen3
  • uutiskuvat/MyAir_uutinen4