Hyvä tyyppi: Pekka Huhtela

Kuukauden hyvä tyyppi, päätelaitteiden tuotepäällikkö Pekka valloittaa asenteellaan eikä koskaan anna tyhjiä lupauksia. Vaihteleva työ ei käy tylsäksi, ja asiakastapaamisetkin hoituvat vaikka kuntosalilla!

10 vuotta sitten Oulussa asuva Pekka otti hypyn tuntemattomaan ja muutti Climeconilta tarjotun työn perässä Helsinkiin. "Enkä ole kyllä katunut", hän kertoo.

Vaihtelevat asiakastapaamiset ja toimistopäivät antavat Pekalle mahdollisuuden suunnitella itse omat aikataulunsa ja menonsa. Parasta tuotepäällikön työssä onkin se, että jokainen päivä on erilainen.

"Ohjenuorani on, että lupauksista pidetään kiinni - aina. Tätä olen noudattanut koko työelämäni ajan, ja sillä pääsee jo melko pitkälle."  -Pekka Huhtela

Parasta on myös Climeconin yhdessä tekemisen meininki. "Hommat tehdään alusta loppuun saakka tyylikkäästi yhteistyössä, ilman sooloilua", Pekka summaa. "Aamuisin töihin on mukava tulla, sillä työ ei tunnu työltä", hän tiivistää. 

Vapaa-ajalle harrastuksia ja puuhaa riittää vähän liikaakin. Monenlaisten ulkoiluharrastusten lisäksi treenaaminen on lähellä Pekan sydäntä, ja hän iloitseekin sporttisesta työporukasta, jonka kanssa jakaa treenivinkkejä. Parhaassa tapauksessa asiakastapaamisenkin voi yhdistää yhteiseen intressiin asiakkaan kanssa. Tällöin tapaamisen voi järjestää vaikka urheilun tai kalastuksen parissa.

Climecon 5.4.2018