Hyvä tyyppi: Jani Nieminen

MyAir-expertti Jani pitää Climeconin toimiston fiilistä korkealla hyväntuulisuudellaan ja ehtymättömällä vitsien virrallaan. Teknologiasta innostunut myyntipäällikkö on myös omistautunut punttisalikävijä ja terveysintoilija.

Syksyllä 2017 Jani Niemisen korviin kantautui tieto Climeconin älykkäästä MyAir-ratkaisusta. Kiinnostus vapaata myyntipäällikön paikkaa kohtaan syttyi välittömästi. "Nerokas MyAir-ratkaisu imaisi minut heti mukaansa", hän kuvailee. 

Teknologiakeskeinen myyntipäällikkö nauttiikin suuresti työnsä tuotekehitykseen ja teknisiin ratkaisuihin liittyvistä puolista. Parasta on kuitenkin saada oikeasti parannettua ihmisten elämää MyAirin avulla. "Suurin palkinto on, että saa myytyä tuotteen tietäen, että se parantaa ihmisten hyvää oloa ja terveyttä", Jani summaa. 

"Parasta työssäni on saada parannettua ihmisten hyvää oloa ja terveyttä."  -Jani Nieminen

Climeconin tekemisen meininki sopii Janille, joka kertoo viihtyneensä työssään erinomaisen hyvin. Työpaikan paras puolikin löytyy salamana: välittäminen. Myös firman arvot menevät yks yhteen Janin omien kanssa - se pidetään, mitä luvataan. Asiakkaiden pulmia Jani ratkoo aina koko kokonaisuuden huomioiden. Ratkaisuja ei lähdetä rakentamaan tuote- vaan ratkaisukeskeisesti. "Kun kokonaisuus toimii, kaikki ovat tyytyväisiä", Jani kertoo. 

Janin vapaa-aika kuluu vahvasti punttisaleilun parissa. Teknologia saa tietysti miehen liekkeihin myös työajan ulkopuolella, ja Janin harrastuksiin kuuluukin monenlainen rakentelu- ja ohjelmointipuuha.

Climecon 25.5.2018