Ammattimies on ammattimies

On hienoa seurata vierestä työskentelyä, kun hommissa on osaava ammattilainen, joka pitää huolen, että pienetkin yksityiskohdat tulevat kerralla kuntoon!

ISS Palveluiden asentaja Timo Alho kävi asentamassa, mittaamassa ja säätämässä toimistomme remontin yhteydessä uusittavan ilmanvaihtoratkaisun tuotteita.
Climeconin tiloihin asennettiin muuntojoustavat ROX-suutinkanavat, RINO tuloilmaventtiilit ja  RINOi poistoilmaventtiilit. Työn jälki on ensiluokkaista!

Alho kommentoi suoraan työpisteeltään, tikkailta: ”ROXin asennus on mietitty, koska kannakointi on vaan toimiva. Pienet heitot saa helposti säädettyä mutterikiinnityksen sekä liukukiskon avulla.”

Yli 20 vuotta alalla olleen Alhon kokemuksen kautta ratkaisu löytyy myös niissä haastavammissa paikoissa. Alhon mielestä työt pitääkin hoitaa kerralla maaliin ja työn laadusta ei tingitä. Alhon mielestä korjausrakentamisessa kiire ei ole niin konkreettinen kuin uudisrakentamisessa – ja hyvä niin!

Kyllä ammattimies on ammattimies! Meillä Climeconilla arvostetaan juurikin tällaista tekemisen meininkiä ja sitä, että homma hoidetaan tyylillä alusta loppuun. Hyvää työtä!

Climecon 1.6.2018