Uutta: Kotisivujemme hakutoiminto uudistui!

Uusittu tuotehakumme tekee Climeconin kotisivujen käytöstä entistä monipuolisempaa ja helpompaa. Nyt voit hakea sivustoiltamme sisältöä millä tahansa hakusanalla, ja tuotesivujen lisäksi hakutoimintomme listaa sinulle myös kaiken muun hakusanaa koskevan sisällön näppärästi kategorisoituna.


Olemme tuottaneet LVI-suunnittelijoiden, urakoitsijoiden ja arkkitehtien työn helpottamiseksi paljon hyödyllistä materiaalia LVI-työselostuksista tuote-esitteisiin, hinnastoihin ja referensseihin, mistä näet helposti eri tuotteiden soveltuvuuden mitä erilaisimpiin kohteisiin.

Uudistuneen hakutoimintomme avulla löydät nyt entistä monipuolisemmin sisältöä kotisivullamme. Aiemmin vain tuotesivuihin rajoittunut hakumme löytää nyt sivustoltamme kaiken sisällön mihin tahansa hakusanaan liittyen.

Tuotesivujen lisäksi hakumme etsii ja listaa sinulle nyt myös kotisivujemme uutiset, referenssikohteet ja muut sivut, jotka liittyvät hakusanaasi. Hakutoimintomme myös listaa hakutulokset käyttäjälähtöisesti kategorioittain, jolloin sinun on entistä helpompi löytää etsimäsi. 

Uudistuksen myötä myös uutuustuotteemme ja -työkalumme on merkitty hakutuloksissa selvästi.

Tervetuloa käyttämään entistä käyttäjäystävällisempiä ja monipuolisempia kotisivujamme!


Climecon 15.8.2018