Uutuustuotteet TUPA ja FINO 125

Voimme nyt ylpeinä esitellä rakentamiseen ja remontoimiseen sopivan seinäpuhallustuotteen TUPAn. Lisäksi valikoimastamme löytyy nyt 125mm kanavakokoihin ja erityisesti pienehköille ilmamäärille sopiva huipputyylikäs FINO-tuloilmaventtiili.

TUPA raitisilman sisäänottoon ja jäteilman ulospuhallukseen

TUPA sopii sekä uudisrakennus- että saneerauskohteisiin: huoneilman ulospuhalluksessa voidaan hyödyntää energiatehokasta huonekohtaista lämmön talteenottoa sekä säästää kallisarvoisia asuinneliöitä, kun huonekohtainen ilmanvaihto toteutetaan seinäpuhallusta hyödyntäen. Toisaalta se voi tuoda useimpien 1960-1980-luvuilla rakennettujen kerrostalojen ilmanvaihdon perusparannusremontteihin huomattavia säästöjä – ajallisesti ja rahallisesti – kun vältytään hormiston rakentamiselta.

Löydät TUPAn kanavatuotteiden joukosta Vent.X:ssä >>

TUPAn 125mm kanavakoolla toteutettu ulospuhallusilman hajotuskuvio on huomattavan pitkä ja kapea, mikä estää ulos puhallettavan ilman ja raitisilman sekoittumisen. Laitteen pinnoitus on sään ja ajan kestävä, eli huoltokuluja pysyvät minimissä eikä huippuunsa hiottu rakenne päästä kiinteistöä vaurioittavaa vettä tai lunta sisään. Lisäksi laite on tyylikäs ja sopii erityisen hyvin moderniin kaupunki-ilmeeseen. 

             

FINO 125 tuloilmaventtiili pienehköille ilmamäärille

Kovan kysynnän vuoksi lanseerasimme huippusuositun asuinhuoneistojen tuloilmaventtiili FINOn 125mm kanavakokoihin. Uusi koko tuo huomattavasti helppoutta asennukseen, sillä se on yleisin asuinkerrostalojen kanavakoko, joten asentaminen käy suoraan 125mm kanavan päähän.

Mallinna FINOn hajotuskuvio Vent.X:llä >>

FINOn tyylikäs perforointi ja erityisen matala rakenne saavat laitteen sulautumaan seinäpintaan, ja tyylikäs ulkonäkö on myös kriittisemmänkin sisustusintoilijan mieleen. Venttiili sopii erityisen hyvin myös esimerkiksi makuuhuoneissa käytettäväksi, sillä se on hyvin hiljainen, vedoton ja omaa hyvän sekoitussuhteen.


Mikäli sinulla herää kysymyksiä uusia tuotteitamme koskien, älä epäröi olla yhteydessä päätelaitepuolen tuotepäällikköömme!

Pekka Huhtela

pekka.huhtela@climecon.fi

Climecon 7.5.2019