Uutuutena Tallennus Vent.X:ssä

Jos voisit valita yhden asian, mitä kehittäisit ilmanvaihtolaitteiden valintaohjelmissa, mikä se olisi? Kysyimme tätä LVI-suunnittelijoilta ympäri Suomen ja voimme nyt ylpeinä esitellä hieman erilaisen Tallennustoiminnon!

Entisaikaan eivät suunnitteluohjelmat juurikaan olleet yhteensopivia ja tiedonsiirto näiden välillä oli lähes mahdotonta. Kaikki viritykset kasvattivat eksponentiaalisesti objektien ja samalla suunnittelutiedoston kokoa, mikä hidasti suunnittelua  - vaan ei enää!

Uusi Vent.X:n tallennustoiminto on koko alalla ainutlaatuinen, sillä se ei kasvata tiedoston kokoa merkittävästi.

Laitteesta ja alustasta riippumaton

Vent.X-ohjelmassa tallennukseen käytetään linkitystä parametreineen, mikä on mahdollista lisätä minne tahansa, mihin pystyy lisäämään tekstiä tai hyperlinkin – laitteesta tai alustasta riippumatta myös esimerkiksi CADSiin ja JCADiin. Tallennuksen voi lisäksi tehdä suoraan sivustomme valintaohjelmista tai vaikka MagiCAD-pluginiamme käyttäen.

”Olemme tässäkin tehneet kehitystyötä suunnittelijat edellä ja yhteistyössä alan muiden toimijoiden kanssa”, kertoo valintaohjelmien spesialistimme Antti Rytivaara. Olemme hyödyntäneet AutoCAD-plugineista saatua kokemusta siitä, millaisella parametroinnilla laitteita siirretään järjestelmien välillä. Myös pitkä ja tiivis yhteistyö MagiCAD:n kanssa on tuonut meille kattavan näkemyksen siitä, miten parametrointi pitäisi parhaiten tehdä.

Hieno vastaanotto kaivatulle ominaisuudelle

Olemme ehtineet esittelemään uutta Tallennusominaisuutta jo ja vastaanotto on ollut huikean hyvä! Kyseessä on tosiaankin tarpeellinen ominaisuus, joka hermojen säästämisen lisäksi jouhevoittaa usean projektin samanaikaista pyörittämistä  - eikä enää haittaa vaikka viikonloppu sattuisi keskelle suunnittelurupeamaa.

Linkin, eli laitteen haluttuine parametreineen, saa talteen työpöydälle, mistä sen voi luovan tauon jälkeen ottaa uudelleen käsittelyyn sellaisenaan.

Katso Antin a.k.a. X-Miehen video Tallennuksesta ja ei kun suunnittelemaan!

Vent.X-ohjelmaan


Mikäli sinulla herää kysymyksiä tai kommentteja valintohjelmien käyttöön liittyen taikka kaipaat apua suunnittelutyöhön, älä epäröi olla yhteydessä Antti Rytivaaraan.

Climecon 20.11.2018