Vent.X uutuudet: laitteiden säätöasento, alakatto ja välilehdet

Voit nyt valita laitteiden säätöasennon, lisätä alakaton Heittokuvion mallinnus-näkymässä ja uudet välilehdet tuovat selkeyttä. Lisäksi päivitimme tuotteitamme MagiCADiin.


Laitteiden säätöasennon valinta

Mikäli ohjelman etusivulle syöttää tuotteen, sen kanavakoon ja ilmamäärän, aktivoituu kenttä, josta voi valita tuotteen säätöasennon. Suunnittelutyöhön tämä tuo lisää varmuutta, sillä virtausmallinuksiin ja mittauksiin perustuvat tulokset toteutuvat myös työmaalla.

Vent.X-valintaohjelmaan >>


Alakaton lisääminen

Kattoasenteisten tuotteiden Hajotuskuvion suunnittelu -näkymän oikeasta yläkulmasta voi nyt valita kahden standardikokoisen alakaton väliltä. Kun klikkaa jompaa kumpaa valikon vaihtoehdoista, saa simulaatiokenttään automaattisen ruudukon, missä tuote tarttuu aina ruudun keskikohtaan.Esimerkiksi erityisesti alakattoihin sopivien tuotteidemme, OLO, ILO, LEK, OLO-i ja MAK suunnittelu nopeutuu, kun suunnittelija näkee automaattisesti tuotteiden paikat.


Välilehdet

Kun Vent.X:ssä etenee Hajotuskuvion suunnittelu -näkymään, on ruudun ylälaitaan ilmestynyt välilehdet. Tulokset-lehdeltä pääsee kätevästi takaisin etusivun hakutuloksiin ja Tuotetiedot-välilehdeltä näkee tarkastelemansa tuotteen tiedot yhdellä silmäyksellä.


Vent.X-valintaohjelmaan >>


RINO FN ja UPAn uudet koot 250-400 MagiCADissa

UPA-ulospuhallussuutinten valikoimamme laajeni vuoden vaihteessa ja nyt uudetkoot ovat valmiina suunnitelmiin. MagiCADin valikko kattaa UPAn kanavakoot 125:stä aina 400:n asti.

RINO-tuoteperheemme uutukainen, erityisesti filigraanikattoon sopiva RINO-FN tuloilmaventtiili löytyy MagiCADista 100 ja 125 kokoisiin kanaviin.


Lataa täältä MagiCAD-plugin >>

Climecon 18.4.2019